La Copa del Món no és el punt i final

La Copa del Món no és el punt i final
Ahir es va confirmar que Grandvalira seguirà ben present en el calendari de la FIS i acollint una prova de nivell com és la Copa d'Europa, no és la primera divisió, però ser un fixe , o fixe discontinu, a la Copa del Món no és una feina d'un dia. El 14 de febrer quan tothom hagi evaluat el resultat de la Copa del Món serà el dia per pensar-hi fermament si val la pena repetir o no, tant per part de la FIS com per la part de l'organització. Però la FAE vol repetir el 2015 i per això cal treballar també a la segona divisió.

En el congrés anual de la Federació Internacional d'Esquí s'ha confirmat que la pista Avet seguirà essent un punt de pas important per a la Copa d'Europa i així el 2 i 3 de març de 2013 s'hi disputaran un gegant i un eslàlom. Una reunió amb representació de la FAE ha servit, entre d'altres, per validar la prova de la Copa del Món femenina que acollirà la pista Avet de Grandvalira els pròxims 11 i 12 de febrer. Però el més destacat de la trobada, per als interessos andorrans, és la concessió, a aquesta mateixa pista, de la Copa d'Europa masculina correponent al calendari 2013. Aquesta és una molt bona notícia per a la FAE, ja que aquesta competició serviria de prova de foc per aspirar a una segona Copa del Món femenina de cara a l'any 2015. Es tracta d'un dels principals objectius que s'ha marcat la Federació Andorrana d'Esquí per al futur més immediat.

 

Confirmada la Copa d'Europa 2013 a Grandvalira - Extret de RTVA

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: