Dificultats per trobar director per Grandvalira

Dificultats per trobar director per Grandvalira
Núria Tarré que es postulava com la candidata més ben situada per agafar la direcció vacant de Grandvalira ha declinat l’oferta de l’empresa que comercialitza el major domini esquiable del Pirineu, ha preferit seguir al davant de la direcció comercial d'Spanair. Així doncs continua obert el fulletó que va començar amb la marxa de José Blanco a final de la temporada d'hivern. Segueixen buscant fora d'Andorra el candidat adecuat per prendre el relleu a aquest càrrec.

Núria Tarré que es postulava com la candidata més ben situada per agafar la direcció vacant de Grandvalira ha renunciat a l’oferta de l’empresa que comercialitza el major domini esquiable del Pirineu. Així doncs continua obert el fulletó que va començar amb la marxa de José Blanco a final de la temporada d'hivern.

Núria Tarré continuarà lligada a Spanair, segons les fonts consultades, on ha assolit brillants resultats en la direcció comercial. I Grandvalira haurà de trobar el substitut de José Blanco entre els dos altres aspirants que tant l’empresa que assessorava en la selecció com durant les primeres entrevistes personals que dirigents de Nevasa van anar fent fa unes setmanes van oferir també unes excel·lents prestacions, segons els consultats.

Tarré hauria agraït molt la proposta que li va fer Grandvalira però després d’analitzar la situació amb els responsables de l’empresa per a la qual treballa s’hauria declinat per continuar prestant el seu servei en la companyia aèria. Núria Tarré forma part de l’staff d’Spanair, on dirigeix la direcció comercial, amb responsabilitats directes, també, sobre màrqueting, una àrea que no hauria hagut de gestionar al Principat perquè a Grandvalira hi ha un equip que a partir d’ara, des de la sortida de Blanco, dependrà directament d’un comitè executiu que formen diferents dirigents de la societat. Els dos candidats que hi ha sobre la taula també ocupen càrrecs de direcció comercial en les seves respectives companyies, totes dues conegudes a Catalu­nya, segons les fonts consultades. Ahir s’hauria fet una trobada per mirar de posicionar-se respecte de les dues alternatives possibles i, també, per fixar el consell d’administració de Nevasa que formalment haurà de prendre la decisió final.

4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    25/09/2011 00:58
    #1
    Patata calenta.

    Penso, potser m´equivoco, que per més que manis, si no tens mà en tema comercial, tururut viola.

    Patata calenta.

    Això fara voltes una estoneta més.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    25/09/2011 09:24
    #2
    #1 És una mala peça al teler ... però tampoc crec que sigui tan difícil, i el que em sembla més fort és que ningú a Andorra hagi acceptat el càrrec, per que en "andorrans" (De naixement o residents) s'hi ha pensat.

    karma del missatge: 14 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • RX
    RX
    #3
    Fecha comentario:
    26/09/2011 11:18
    #3
    Pues habrá que seguir buscando comerciales en Port Aventura... :diable:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    26/09/2011 12:08
    #4
    #3 Està descartat ja ... i no és conya :diable: :diable:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: