Nevades al Pirineu oriental

Nevades al Pirineu oriental
Les anunciades nevades deixen gruixos de neu nova d'uns 35 cms a estacions com Masella, La Molina, Port del Comte o Grandvalira millorant així l'aspecte i el mantell de neu a les estacions del Pirineu Oriental.

Finalment les nevades anunciades per les previsions meteorològiques van arribar i dissabte va estar nevant durant tot el dia a totes les cotes de Masella i ahir va continuar nevant, si bé la nevada d'ahir va ser més feble. S'han acumulat fins a 35 cm de neu nova a les cotes altes i intermèdies de l'estació i el paisatge ja ha canviat radicalment: el bosc de Masella ha quedat ben blanc i es veuen autèntiques postals que ja feia dies que esperàvem.

Nevada a Masella Nevada a Masella

Les pistes que ja eren obertes gràcies a la neu artificial s'han vist molt afavorides per la neu natural que ha caigut aquest cap de setmana i ara tenen un aspecte magnífic i neu pols que fa gaudir de debò a tots els esquiadors i surfistes.

Gràcies a les nevades s'han pogut obrir 6 pistes noves (blaves i vermelles) i s'ha passat de tenir 25 km esquiables a tenir-ne 35. Aquest és l'estat actual de l'estació d'esquí de Masella:

  • 100% dels remuntadors en funcionament.
  • 100% del desnivell esquiable obert: 935 m des del cim de la Tosa fins al Pla de Masella.
  • Més pistes obertes: 6 noves pistes que fan un total de 29 pistes obertes i 35 km esquiables.

    Nevada a la Molina Nevada a la Molina

  • 0 Comentaris Escriu el teu comentari


      Escriu el teu comentari





       

      Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
      AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

      Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



      Lo más leído: