Urbanisme aprova el pla per a l'ampliació de Boí Taüll Resort

Urbanisme aprova el pla per a l'ampliació de Boí Taüll Resort
L'ampliació es farà peró no en els termes propossats, es limita l'extensió de l'ampliació per la negativa d'apropar-se al parc natural.

La Comissió d'Urbanisme ha donat el vist-i-plau al projecte d'ampliació de les instal.lacions al domini esquiable de Boí Taüll Resort. Ara, el document passarà per la conselleria de Política Territorial per a la seva aprovació definitiva.

Boí Taüll Resort

La proposta passa de les 540 hectàrees de fa sis anys a les 483 actuals. La retallada respón a la negativa del Departament de Medi Ambient per ampliar les pistes cap a la perifèria del Parc Nacional d'Aigüestortes.

El pla presentat per Boí Taüll Resort inclou la construcció de nous edificis de serveis i sistemes d'innivació artificial. Descarta, però, la construcció d'un remuntador a Coll Berrós. El director dels Serveis Territorials d'Urbanisme, Joan Llort, destaca que l'actual proposta s'acull a l'informe mediambiental.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: