Ara si que si!!!

Ara si que si!!!
La Copa del Món ara si que està llesta per començar, a l'estació finesa de Levi sembla que tot està preparat per a acollir la prova inaugural de la temporada.

Així doncs els dos favorits al títol de la general: la sueca Anja Pärson i l'austriac Benni Raich començaran amb proves que se'ls hi donen bé, com ho demostra el fet de que ambdos van ser tercers en aquesta disciplina en la passada temporada i ambdos han guanyat Globus de Vidre en eslàlom (2 Raich per un de la sueca).

Anja Paerson - Levi 10.03.06

Ted Ligety - Yongpiong 05.03.06D'altra banda Ted Ligety que va ser quart l'any passat correrà amb una mà lesionada, l'americà va patir una fractura diagonal del segón metacarpià del dit index de la mà dreta a l'enganxar-se amb una porta mentre entrenava a la glacera del Pitztal. Tot i aixó sembla que l'aturada forçada de Sölden ha anat bé a Ligety que ha aprofitat per tornar a casa a recuperar-se i s'ha entrenat satisfactòriament a Keystone (Colorado), tot i entrenar fent servir nomes un bastò els seus temps han estat nomes un segon per darrera dels seus companys d'equip Jimmy Cochran and Tom Rothrock, aquests dos esquiadors juntament amb Ligety seràn la representació masculina de l'equip a Levi.

"Penso que podré esquiar molt ràpid quan ho pogui fer amb dos bastons," declarava Ligety el dilluns a Keystone, "ara estic a prova de bombes després d'haver entrenat l'eslàlom amb nomes un bastó. Espero doncs sortir allà a guanyar."

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: