Janica: Fins aviat ... o adeu?

Janica: Fins aviat ... o adeu?
I finalment aquesta temporada no podrem gaudir de l'esquí de la darrera estrella de l'esquí femení deixant així el camí més lliure per a una altra gran esquiadora com és Anja Paerson

Janica Kostelic, una de les esquiadores més laureades de l'època moderna abandona temporalment la competició, de moment es pren un any sabàtic peró deixa la porta oberta a la retirada. L'actual campiona de la Copa del Món va fer-ho públic a una roda de premsa oferta en directe per la televisió croata.

Conferència de premsa de Janica a Zagreb

"La meva decisió és perdrem aquesta temporada, principalment per que pateixo problemes als genolls i forts dolors a l'esquena. Ja veurem que succeix després, no soc una màquina i no puc seguir patint aquests dolors a cada moment," declarava la quadruple campiona olímpica de 24 anys i afegia: "Vaig provar d'entrenar peró no va ser possible a causa dels dolors. En aquestes condicions no és divertit correr i no ho puc fer si no ho puc gaudir. Els darrers dos anys han sigut excel.lents en quant a resultats peró no per la meva salut. El meu cos necessita un descans."

Janica a Are amb Benni Raich

Kostelic té nou medalles d'or entre Campionats del Món i Jocs Olímpics des de 2002, tot i haver sofert 10 operacions als seus genolls i una operació de tiróides fa tres anys. També te tres títols de la general de la Copa del Món, incloent el de la passada temporada on va sumar victòries a les 5 disciplines i va establir un nou rècord de punts a la general.

"Mai es pot dir mai, peró hi ha un 99% de probabilitats de que no esquiarè aquesta temporada. Realment necessito un descans, peró tot i aixó la temporada serà molt interessant, fins i tot sense mi, venen noves esquiadores que donaràn que parlar." Kostellic trobarà molt a faltar l'ambient de la competició i s'espera que faci d'obridora a l'eslàlom de Zagreb el dia abans del seu 25é aniversari.

La seva desconexió no serà total doncs vol assistir com a públic a curses de la Copa del Món i sobretot visitar als joves esquiadors croats als seus camps d'entrenament i curses, des de la federació croata s'ha destacat com a molt possitiva aquesta dispució de Janica per tal d'ajudar a les joves promeses, no en va, Janica és potser l'esportista més important del país.

Els seus problemes de salut es van fer molt evidents durant els Jocs Olímpics de Torí al febrer, tot i aixó va defensar el seu títol a la combinada i va aconseguir una medalla d'argent al supergegant, va decidir no correr el gegant i el descens i no va aconseguir pujar al podi a l'eslàlom.

A més a més de la Copa del Món Kostelic es perdrà els Campionats del Món a casa de la seva gran competidora Anja Paerson i tot i l'insistència d'aquesta no participarà a aquests campionats.

Scuba, el gat de Janica

La nota curiosa de la roda de premsa la va possar la mateixa Janica quan va aprofitar-la per demanar que si algú veu a Scuba que si us plau l'avissin, Scuba és el seu gat perdut a Rijeka, on resideix amb el seu xicot, el nom li vé per la gran afició de Janica al submarinisme que comparteix amb el seu xicot.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: