Esquí "superstars" a Zagreb!!!

Esquí
L'eslàlom nocturn de Zagreb és un esdeveniment mediàtic a Croàcia, només comparable amb els millors concerts o els partits de futbol, i aquest suport popular l'ha portat a aconseguir molts patrocinadors i aixó reportarà sucossos premis per a les corredores.

Cartell de la cursa de la passada temporadaL'eslàlom nocturn d' Sljeme a Zagreb, Croàcia, donarà el premi més gran que s'ha donat maï a a la Copa del Món (Tant en noies com en nois) amb una bosa de 250.000 Frans Suïssos o el que és el mateix, uns 157.000 euros.

Aquesta cursa nocturna que es podría dir que es disputa al centre de la ciutat genera tal expectació que els organitzadors han hagut de limitar l'aforament a 20.000 espectadors. "D'altra forma n'hauriem tingut 100.000 i no hi hauria espai per correr," declarava Vedran Pavlek, director del grup d'esquí alpí croata. "Ha arribat el moment de reconèixer la magnitut d'aquest event," continua Pavlek, i segueix dient que els premis són un reflexe dels resultats de l'equip i el gran suport popular que aixó genera.

L'esquí és molt popular al petit pais adriàtic, obviament gràcies sobretot a les seves dues superestrelles els germans Kostelic, Janica megamedallista i Ivica també un gran campió, darrerament medalla d'argent en els Jocs de Torí'06.

Sljeme Snow Queen

Janica peró no ha tingut gaire sort a la seva terra. La primera cursa que s'hi va correr va sortir-se a la primera màniga sucumbint a la pressió de tota una nació. La passada temporada tot i correr lesionada a la mà va aconseguir una meritòria tercera plaça. Desgraciadament els problemes de salut segueixen perseguint a la croata i la setmana vinent farà pública la seva decissió sobre la temporada que és a punt de començar.

Sljeme Snow Queen

Aproximadament 60.000 euros serà el premi per a la guanyadora de la cursa que es disputarà la nit del 4 de gener de 2007. La borsa de premis d'aquesta cursa serà la més gran que maï s'ha repartit a la Copa del Món, superant de llarg a la que fins ara sostenia el record que era la de la glamurossa estació austríaca de Kitzbühel amb una borsa de 'nomes' 150.000 Francs Suïssos (Uns 95.000 euros).

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: