Janica pensa a la retirada

Janica pensa a la retirada
"No crec que segueixi", declarava el seu pare i ja ex-entrenador (Cosa que ja estava prevista) Ante Kostelic a un diair del seu país. Janica està de vacances, i ara per ara no és gens clar que es presenti a Sölden per la prova que obre la Copa del Món el proper mes d'octubre.

El pare de Janica Kostelic, Ante, ha tornat a avivar el rumors que apuntaven a la retirada de la seva filla de l'esquí professional. Els dolors que pateix als seus genolls poden ser un dels motius pels que s'estigui plantejan la seva retirada, segons va declarar el propi Ante Kostelic.

"No crec que maï més torni a esquiar..., peró és la seva decisió", va comentar Ante Kostelic al diari de Zagreb Jutarnji. "El que és ben clar és que l'esquí ja no és la prioritat de la seva vida", va afegir.

Ante i Janica Kostelic

Kostelic que aquest any es va endur la general de la Copa del Món (Per tercera vegada des de la seva primera victòria al 2001) i que ha estat perseguida per la mala estrugança de les lesions, és l'esquiadora amb més metalls Olímpics (Dos ors a les combinades de Torí i Salt Lake City, or al gegant i a l'eslàlom de Salt Lake City i dues medalles d'argent a Salt Lake City i Torí al supergegant), és una de les esquiadores més completes del panaorama actual com demostra el fet que aquest any ha guanyat la general impossant-se a la categoría d'eslàlom, peró essent quarta al descens, cinquena al supergegant i tercera a gegant. I tot aquest palmarés amb nomes 23 anys! És per tant la possible pèrdua d'una de les millors esquiadores de tots els temps si es confirma el rumor.

De tota manera, Janica sempre ha patit problemes de lesions als genolls i fins i tot ha tingut problemes de tiròides, i no és la primera vegada que aquest rumor circula pel circ blanc i acaba demostrant-se que Janica segueix sent amb el permís d'Anja Paerson la millor esquiadora del moment.

"Li fan mal els genolls", deia Ante Kostelic. "L'esquí és un esport brutal i per aixó té que prendre una decisió. Sé que ni ella mateixa és segura encara del que farà, tot i que és possible que s'alluny de la neu per un temps", va decalrar.

Kostelic també va confirmar que nomes entrenarà al seu fill Ivica, i serà Jurij Hafner l'encarregat de l'entrenament de Janica, quan hagi pres una decisió.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    05/05/2006 15:49
    #1
    Una gran pèrdua :((((( si és que es confirma el rumor.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: