El cap de setmana a Masella

El cap de setmana a Masella
El cap de setmana es presenta ben primaveral a Masella, amb tot el desnivell obert i uns 40 kms de pistes per gaudir de la neu. No sigueu dormilegues!!!

La primavera ja fa dies que ha arribat, però tot i això a Masella encara es pot gaudir de tot el desnivell esquiable de l'estació (935 metres de baixada continuada des del cim de la Tosa fins al Pla de Masella) i més de 40 km esquiables, que no està gens malament si tenim en compte que ja estem al segon cap de setmana d'abril.

A aquesta època les condicions de la neu canvien molt d'un dia a l'altre ja que hi ha molts factors que influeixen, però us recomanem que no deixeu que se us enganxin els llençols i aprofiteu bé els matins per esquiar o surfejar perquè és quan la qualitat de la neu és més bona. Aprofiteu bé la primavera per esquiar o surfejar perquè si no a l'estiu us en penedireu!

Aquest cap de setmana a Masella podem gaudir dels següents esdeveniments:

  • El dissabte el Club Esportiu Masella Team celebrarà la cursa social dels integrants de l'equip de competició, del grup de perfeccionament de surf de neu i de tots els cursillistes dels dissabtes.

  • Diumenge se celebrarà la 13a edició del Cargol de Neu, que havia estat aplaçat. La cursa del Cargol de Neu és organitzada pel CANM.
  • Tots els que vulguin iniciar-se en el món de l'esquí o del surf de neu aquest cap de setmana tenen a la seva disposició un telesquí a Coma Oriola, pensat especialment per als debutants. Podeu accedir-hi directament en cotxe per carretera i fins i tot podeu comprar allí el forfet i així no cal que us atureu al Pla de Masella.

    Des de Masella ens desitgen molt bon cap de setmana d'esquí i de surf de neu!

    0 Comentaris Escriu el teu comentari


      Escriu el teu comentari





       

      Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
      AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

      Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



      Lo más leído: