Seguiment de la competició

Seguiment de la competició
Avui la FIS ha fet públiques les dades d'assistència als events organitzats per aquesta federació, i els resultats si bé no són espectaculars animen a ser optimistes.

En el decurs de la present temporada 2005-2006, més de 1.3 milions d'espectadors s'han apropat a les proves de les diferents Copes del Món organitzades per la FIS en les sis disciplines olímpiques.

Des d'octubre de 2005 fins al març de 2006, la Copa del Món masculina d'esquí alpí ha atret a més de 335.000 espectadors a 11 païssos al llarg de tres continents. Al meteix temps, la Copa del Món femenina ha gaudit d'uns 140.000 espectadors en directe a 13 païssos d'Europa i Nord Amèrica.

La Copa del Món d'esquí de fons ha estat vista per prop de 315.000 fans a 11 païssos que han pogut gaudir de les actuacions dels seus esquiadors favorits. A nou païssos europeus i al Japó la Copa del Món de salts de trampolí ha estat vista per més de 400.000 espectadors aquesta temporada. A més a més, es van registrar uns 80.000 espectadors als Campionats del Món disputats a Tauplitz/Bad Mitterndorf el gener de 2006. A la combinada nòrdica, la Copa del Món ha visitat set païssos i ha estat vista per uns 60.000 espectadors.

La Copa del Mundo d'snowboard, ha visitat deu païssos a quatre continents, i ha tingut més de 80.000 fans gaudint de les proves en directe mentre que la Copa del Món de Freestyle ha rebut més de 100.000 espectadors als tretze païssos que ha visitat al llarg de quatre continents.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: