La pluja no ha pogut..

La pluja no ha pogut..
Encara que en altres pistes del pirineo la pluja ha fet unes destrosses considerables, aquí a Espot la pluja solament ha fet sortir l'herba de la 1 i la 2, i una pista de debutants de darrere de la cafeteria. De moment aguantem el tipus.
Avui la pluja i la boira ens ha acompanyat tot el dia.
Aquest any encara no s'ha posat en marxa el telecadira "La Bassa" que ha quedat eclipsat per el nou telecadira "El Bosc" aconsegueix que estiguis a la cota més alta de la estació en 3'49'', donant la oportunitat de fer una baixada de fins a 5 km sens tenir que agafar cap remontador.

La 4, amb bon aspecte, valia la pena baixarla avui. Per Joel, l'alumne de Esther, ha estat la seva primera vermella que ha superat amb éxit.

Esther, al principi de la 4, amb Joel darrere i la Pala d'Eixe "enfarinada".

Aquí podem apreciar com el Coll de la Socarrada ha quedat practicament sense neu.. Pero la pista "Bruseres" s'ha mantingut bé.

"Camí del Llop".

Aquesta ha estat la classe que he acompanyat a Esther, una professora que vaig tenir fa uns anys.
Quant he tornat a l'escola he pogut acompanyar a Cristina amb la seva alumna Julia, que gracies a que practicava patinatge, es desarrollava molt bé amb els esquís.
A la Solana, al lluny es podia apreciar un arc de Sant Martí.

Julia,encara que només portava 3 dies d'esquí, ha pogut baixar part de la Rampa sense problemes i amb l'estat de la neu, és un gran mérit.

Així es presentava l'estació a finals del día, la 1 i la 2 castigades per la pluja, on es podien apreciar herbes.

La cafeteria la escola.

Aquesta es la pista está una mica malament, just darrere de cafeteria. Una curiositat es que desde aquesta pista havia de sortir un telecadira anomenat "Avet" pero que no es va arribar a construir mai, ja que es va declarar zona d'interés natural especial. Com també quant es va projectar de realitzar un telecadira que puges molt a prop de Picardes.

Ja per acabar, "La Mosquera", una pista que ha estat molts anys tancada i que a principis tenia bon aspecte, ara ja surten les pedres..

El telecadira "La Roca", que porta fins la cota més baixa de l'estació, ens despedeix de aquest dia d'esquí.

Ski Time

0 Comentarios Escribe tu comentario


    Escribe tu comentario





     

    Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
    AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

    Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



    Lo más leído: