MALALTS DE NEU

zep
zep
Publicat: 03 September, 2014 10:49AM
Registrat: 9 anys fa
Publicacions: 13
En sabeu res?

De cara a l'hivern, FGC potenciarà i molt les estacions Vall de Núria i Vallter2000

A punt de finalitzar la temporada d’estiu, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ja ha planificat els mesos d’hivern per les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000. El president va destacar que seran novetats importants. Respecte al parc natural, Enric Ticó considera que suposarà un reclam molt important per les estacions del Ripollès. Va explicar que «L'activitat d'aquests parcs va estretament lligada a la nostra tasca, per la qual cosa ens sentim responsables. Per nosaltres és una gran oportunitat, tant per Vallter com per la Vall de Núria. Estem segurs que podrem incrementar la nostra oferta en el món de la natura».

Ticó va avançar que tot plegat va enfocat a la millora de l’atenció dels clients: "El que volem al cap i a la fi és que el client estigui a gust, facilitar-los l'accessibiitat" Tots els detalls de les novetats per la temporada d’esquí a Vall de Núria i Vallter 2000 es coneixeran d’aquí a uns dos mesos.
En relació amb Vall de Núria, el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, va informar que el tren cremallera ha portat 186.724 visitants aquest anys fins aquest mes d'agost, el que representa un 4,4% més que al mateix període de l'any anterior. Destaca també l'augment d'un 8,9% dels ingressos, un fet que demostra que l'activitat de les instal·lacions creix. Ticó va fer un balanç positiu de l'activitat, tot i que la meteorologia no ha estat favorable.
Font: Diari de la Neu
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
zep
zep
Publicat: 04 September, 2014 11:46AM
Registrat: 9 anys fa
Publicacions: 13
De fet, la millor novetat per a Vallter seria l'ampliació de la bassa, que permetria fer més neu artificial pels anys dolents, i la instal·lació de més para-vents.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta






AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.