MALALTS DE NEU

Publicat: 20 March, 2014 01:30PM
Registrat: 10 anys fa
Publicacions: 2
Hola a tots.

Segurament (depenent del temps que faci), aquest diumenge anirem 4 amics a esquiar. Som dues parelles. Dos amics meus han esquiat i no tenen problemes, la meva dona va esquiar fa força temps i jo no he esquiat mai.

La qüestió és que des de Granollers d'on sortim he vist que les estacions que tinc més aprop són les de la Molina, Masella, la Vall de Nuria i Vallter 2000. Quina de les 4 m'aconselleu per anar? Jo pensava la Molina perquè és la més famosa però tinc por que hi hagi molta gent i que no es pugui esquiar bé, ens agobiem i amb el viatge encara ens estressem més.

Gràcies.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 20 March, 2014 02:43PM
Registrat: 12 anys fa
Publicacions: 60
Jo et recomano que vagis a qualsevol de les estacions de la Cerdanya francesa, como ara Font Romeu o els Angles (aquestes dues tenen moltes pistes verdes). Des de Puigcerdà tant sols tens 30 minuts, el preu del forfet es força més barat. i el millor es que esquiareu pràcticament sols.

Salut!
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 21 March, 2014 07:58PM
Registrat: 12 anys fa
Publicacions: 14,027
Porté Puymorens té unes pistes molt bones per debutants i un preu molt bo. I tampoc és que hi hagi multituds, almenys els dos cops que hi he anat.

Font Romeu té dos remuntadors gratuïts pels debutants, que poden ser suficients per les primeres hores, això ja depèn de la traça i condició física.

Nuria descarteu-la per esquiar, per passejar i fer unes baixades bé, però té molt poc per escollir.

Ara pla, si depèn del temps... us quedareu a Granollers que diuen que nevarà aquest diumenge.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 22 March, 2014 01:29AM
Registrat: 10 anys fa
Publicacions: 1,346
Això això! Formigueres o puyvalador ni les trepitjeu... deixeu-me-les sense gent i amb 1 metre de neu més que a tot arreu per mi jijiji
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 31 March, 2014 04:08AM
Registrat: 12 anys fa
Publicacions: 906
Uy, no digas muy alto que La Molina es la más famosa, sobretodo si mencionas a Masella por ahí, seguramente alguien se sienta ofendido haha, yo si quieres mi consejo "Les Angles" tiene las 3 B, y te pilla cerca también.

Saludos.





Uploaded with ImageShack.us
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta






AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.