MALALTS DE NEU

Publicat: 04 October, 2013 07:20PM
Registrat: 12 anys fa
Publicacions: 14,027
Avui he vist que esta a la venda el "Forfait Nòrdic" un producte que vaig fer servir la passada temporada i que repetiré, es tracta de:

Per un preu de 44 euros fins els 12 anys i de 88 euros a partir dels 13 anys (comprant abans del 25 de novembre) pots anar a totes les instal·lacions d'esquí nòrdic i 6 (Sis) forfaits a:

Port Ainé, Espot, Tavascan, La Molina, Núria i Vallter. Un a cada lloc, s'entén. El Cap d'Any anem al Pallars... , el primer cap de setmana de febrer a la Cerdanya i després dos puja-baixa a Núria i a Vallter. Al refugi de Tavascan deciderem segons vagi la temporada, que l'any passat vam pujar el cap de setmana més fred i se'm va congelar el gasoil.

Podeu fer comptes: surt la mar de bé de preu. Per la meva família és el cupo perfecte. Jo esquiaré més, però amb els nanos, aquest és el plan. Si tenen mes ganes de neu... anirem a Tuixén, i tan contents. Entenc que per super malalts és poca cosa, però per treurés l'ànsia pot servir.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta






AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.