MALALTS DE NEU

Publicat: 12 April, 2012 09:13PM
Registrat: 18 anys fa
Publicacions: 121
Hola a tots, us volem presentar RMEEE, un nou canal / bloc de Nevasport https://www.nevasport.com/rmeee/ El Canal RMEEE que està en línia des de fa més o menys un mes, dedicat als Remuntadors Mecànics en Estacions d'Esquí Espanyoles.

Ja hem publicat els capítols RMEEE Serralada Cantàbrica, RMEEE Sistema Penibètic (Sierra Nevada), RMEEE Pirineu Aragonés, RMEEE Sistema Ibèric, i avui hem pujat el capítol corresponent al Pirineu Català: RMEEE Pirineo Catalán

En aquests capítols podràs descarregar el full de càlcul amb tots els Remuntadors Mecànics de les Estacions d'Esquí de la Serralada Cantàbrica / Sistema Penibètic / Pirineu Aragonès / Sistema Ibèric / Pirineu Català, veure la classificació dels Estacions pel seu Moment de Potència i descarregar el KMZ dels remuntadors d'aquestes estacions per poder-los veure a Google Earth.

Com a editor de RMEEE us convido a passar pel canal ja que descarregueu el full de càlcul amb els remuntadors i els fitxers KMZ per poder veure els remuntadors mecànics a Google Earth.

També us demano col · laboració per contrastar les dades incloses inclosos en el llistat de de remuntadors mecànics.

Espero que sigui del vostre interès.

Traduït al Català per Google
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 25 December, 2013 02:04PM
Registrat: 18 anys fa
Publicacions: 121
Hola a tots, ja està publicada, aquí a Nevasport, la versió per a la temporada 2013/14
Enllaç general Bloc RMEEE (Remuntadors Mecànics de les Estacions d'Esquí Espanyoles
Enllaç capítol del Pirineu Català: RMEEE Pirineu Català 2013/14
Espero que sigui del vostre interès.

Traduït al Català per Google
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta






AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.