Al novembre nou Nivalia

Al novembre nou Nivalia
El nou Nivalia se celebrarà el novembre, amb una oferta de continguts i activitats renovada. Fira de Barcelona organitzarà en exclusiva la propera cita del saló i després de les darreres experiències no es cedeix l'organització. La nova edició de Nivalia, el saló especialitzat en els esports de neu, incorporarà també noves propostes esportives centrades en les principals activitats de muntanya i d'aventura sota la denominació Outdoor Sports. El saló se celebrarà del 4 al 6 de novembre de 2011 en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Com en edicions anteriors, el saló tindrà lloc el novembre, però avança la seva data de celebració a principis de mes, situant-se com avantsala de l'inici de la temporada d'esquí 2011-2012. En aquesta nova cita, Nivalia & Outdoor Sports aposta per ampliar la seva oferta i incloure altres activitats més enllà de l'esquí com, per exemple, turisme rural, ciclisme, barranquisme, escalada, trekking o senderisme. El saló oferirà així una visió global de tots els al·licients que ofereix la muntanya durant els 365 dies de l'any.

"Nivalia torna amb un esperit renovat, una nova orientació que s'adapta millor al consumidor actual d'aquest tipus d'activitats. Tornarem a ser el referent en tot allò relacionat amb els esports de neu, però ampliem la nostra àrea d'acció per a què el saló sigui, també, l'espai ideal per a mostrar el que els aficionats de l'esport i el turisme de muntanya poden fer durant tot l'any, no només durant la temporada d'esquí" diu Josep Antoni Llopart, director del saló.

La 21ª edició de Nivalia se celebrarà en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, al palau 1 i a la Plaça de l'Univers, un espai que es convertirà en el millor aparador per a esdeveniments i activitats a l'aire lliure, com per exemple circuits d'escalada o de nòrdic walking. El saló, a més, comptarà amb un showroom de novetats destinat a presentar els principals llançaments de les marques per a la propera temporada.

Fira de Barcelona organitza de forma exclusiva la present edició de Nivalia & Outdoor Sports amb l'objectiu de donar un nou enfocament al saló i oferir una àmplia oferta d'activitats i de continguts renovats. L'última cita del saló es va celebrar el novembre de 2007.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: