Tot a punt per l'estiu a Vallnord

Tot a punt per l'estiu a Vallnord
Vallnord proposa noves activitats i tarifes per a la temporada estival, quan encara tenim la neu al cap l’estació andorrana no descansa i ofereix activitats d’aventura per a tota la família de juny a octubre. La temporada estival arrenca amb importants novetats al Vallnord Bike Park i també inclou noves tarifes per als joves de 12 a 17 anys. El paisatge de Vallnord canvia completament amb l’arribada del bon temps. Amb els desgel, es descobreixen paratges de gran bellesa natural a les Valls del Nord. Practicar activitats en contacte amb la natura és l’objectiu de l’estació andorrana que ha previst interessants propostes a partir del 5 de juny.

El Vallnord Bike Park concentra les novetats més importants d’aquest 2010. El telecadira de Cubil amplia el seu horari d’obertura. Estrenat la temporada passada durant el mes d’agost i els caps de setmana de setembre, aquest any també obrirà els caps de setmana del mes de juliol, ampliant les possibilitats de gaudir dels nous circuits de la zona alta del Bike Park que es van inaugurar el 2009.

Circuit per a experts

Precisament, un dels circuits més espectaculars que s’obren al públic és el del Cubil, de nivell vermell, que descendeix des del Pic del Cubil fins al telecadira del mateix nom. Un circuit llarg, amb revolts, peralts, altiplans i salts, només apte per als riders més experts.

Amb el propòsit de què la crisi econòmica no perjudiqui les ganes d’aventura dels usuaris als tres sectors de Vallnord (Pal, Arcalís i Arinsal) i al Bike Park, l’estació andorrana ha decidit congelar els preus i afegir noves tarifes per als joves i iniciats. D’aquesta manera, els usuaris de 12 a 17 anys disposaran, per primera vegada, d’unes tarifes reduïdes per a gaudir al màxim dels descensos.

Vallnord Bikepark

Per qui no ho ha provat mai, Vallnord presenta el ‘Bateig Bike Park’ i apropar aquesta activitats esportiva als principiants. Per tan sols 5,90 euros per als adults, el preu inclou una pujada pel telecadira La Serra 2, que dóna accés al circuit Verdet. També disposaran de descomptes especials en el lloguer de material per hores o mitges jornades a les botigues de lloguer de la Massana.

Ofertes especials per a joves

Els menors de 12 anys també es beneficiaran d’una oferta especial per a iniciar-se en el món de les mountain bikes. D’aquesta manera, amb el preu del forfet obtindran com a obsequi una samarreta exclusiva de Vallnord Bike Park, per tan sols 14,50 euros. A més, els joves de 12 a 17 anys disposen, per primera vegada, de tarifes reduïdes per gaudir al màxim d’aquesta activitat a l’aire lliure.

Telecadira del Cubil

Diversió per a tota la família

Les propostes infantils de Vallnord Bike Park es concentren a la Caubella de Pal. El Pekepark està adaptat a totes les edats i ofereix, en un recinte tancat, atraccions com inflables, tobogans, rocòdrom i piscina de boles sota la supervisió de monitors experts. Si es prefereix recórrer els circuits verds en MTB, existeixen diferents rutes de nivell fàcil per l’entorn natural de l’estació.

Els més atrevits poden aprendre a conduir un kart elèctric, miniquad, lliscar en tirolina, pujar a la locomotora de Vallnord o passejar en cavall o poni. Els adults també poden viure les mateixes emocions com descendir en kart, posar a prova la punteria amb el tir amb arc o realitzar algun dels circuits d’aventura.

Aventura a la muntanya

Les excursions guiades en 4x4, quad o vehicle amfibi són les més demandades durant la temporada d’estiu. Els visitants poden descobrir indrets espectaculars i conèixer anècdotes històriques dels paratges de les Valls del Nord. Tanmateix, es pot completar el recorregut amb activitats més arriscades com el rafting o el pònting.

Una altra manera d’explorar l’entorn natural d’Andorra des de Vallnord és a través de les rutes Ecoturístiques que passen pel Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa (la Massana) o el Parc Natural de Sorteny (Ordino). Practicar senderisme, descens en barrancs, excursionisme vertical o ascendir per les vies ferrades també és possible a Vallnord fins el proper 12 d’octubre.

Barranc de Segudet

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: