Balanç positiu a les estacions catalanes

Balanç positiu a les estacions catalanes
La temporada d'esquí a Catalunya viu els últims dies d'una temporada marcada pels grans gruixos de neu que han deixat les nombroses precipitacions de l'hivern i la primavera i que han fet que globalment el balanç per a les estacions del Pirineu de Lleida i de Girona sigui força satisfactori. Així i tot, els efectes de la crisi econòmica, però també el mal temps que ha fet molts caps de setmana han dissuadit alguns esquiadors, la qual cosa impedeix que puguem parlar d'una temporada de rècord pel que fa al nombre de forfets venuts.

Al Pirineu lleidatà, Boí Taüll, a l'Alta Ribagorça, és l'única estació que allargarà la temporada fins al 10 de maig. Aquest cap de setmana tanca Vaquèira i el cap de setmana passat ja ho van fer Gran Pallars i Port del Comte. El sector de la neu de Lleida calcula que la temporada es tancarà amb un milió quatre-cents mil forfets venuts.

Les estacions lleidatanes fan un balanç positiu de la temporada tot i que la situació de crisi i el mal temps que ha fet molts dies festius han evitat que es pugui parlar de xifres excepcionals en un hivern i primavera amb tanta neu.

Vaquèira-Beret ha rebaixat aquest cap de setmana el preu del forfet de 44 a 37 euros perquè és l'últim de la temporada i a partir de demà esquiar a Boí Taüll només en costarà 18. És l'única estació que quedarà oberta fins al 10 de maig. Algunes pistes andorranes també allargaran la temporada fins al mes que ve.

Pirineu de Girona

Al Pirineu de Girona aquest diumenge han tancat dues de les quatre estacions d'esquí: la Molina i Vall de Núria. Les altres dues, Vallter 2.000 i Masella, s'esperaran al maig, després d'una de les temporades més llargues dels últims anys. La portaveu de la Molina, Marta Vivé, ha dit que han passat més de 300.000 visitants per les seves instal·lacions.

L'estació d'esquí de Vallter 2.000, al Ripollès, tancarà les portes després del pont de l'1 de maig, i Masella, a la Cerdanya, serà l'ultima de tancar, el dia 10.

Notícia extreta del 3cat24.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: