Sierra Nevada, Baqueira i La Molina les més cares

Sierra Nevada, Baqueira i La Molina les més cares
Sierra Nevada, Vaquèira i La Molina tenen el dubtós mèrit de ser les estacions que alberguen els allotjaments més cars de la temporada d'esquí, amb preus que arriben a superar els 60 euros per persona i nit, segons dades de l'entitat taxadora TecniTasa. Per la seva banda Cerler o Vallter 2000 estan a la zona intermitja i Vall de Núria entre les més barates segons el mateix estudi.

Sierra Nevada, Vaquèira i La Molina tenen el dubtós mèrit de ser les estacions que alberguen els allotjaments més cars de la temporada d'esquí, amb preus que arriben a superar els 60 euros per persona i nit, segons dades de l'entitat taxadora TecniTasa. Per la seva banda Cerler o Vallter 2000 estan entre les més barates segons el mateix estudi.

Concretament, el preu d'un apartament a Sierra Nevada, en temporada alta, oscil·la entre els 52,50 euros i els 67,50 euros per persona i nit. L'estació de Vaquèira també manté preus elevats en temporada alta. Un apartament a Salardú amb capacitat per a quatre persones costa uns 176 euros per nit.

A més, l'informe apunta que aquests preus oscil·len en funció de la proximitat dels allotjaments a les pistes. Així, un apartament a peu de pista a La Molina pot arribar als 44,50 euros per persona, mentre que en zones de la perifèria disminueix fins a 21,25 euros.

D'altra banda, els preus mitjans --entre 20 i 40 euros per persona nit-- es localitzen a estacions com Vallter 2000 , Cerler (Osca) o Panticosa (Osca). Finalment, els allotjaments més econòmics en temporada d'esquí es troben a Valdelinares-Jalambre (Terol), Manzaneda (Orense) o Vall de Núria.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: