Rossignol visita Masella

Rossignol visita Masella
Masella rebrà el demo tour de rossignol, el ja tradicional test de l'única marca que fabrica a Catalunya seguirà voltant pel país, després de visitar Grandvalira el passat pont de la Puríssima ara és el torn de Masella, el Demo Tour Rossignol conclourà al març a l'estació càntabra d'Alto Campoo. Apart de provar el material podreu guanyar importants premis.

El Demo Tour de Rossignol realitza la seva segona parada promocional a Masella, els dies 20 i 21 de desembre. Una nova ocasió per provar gratuïtament el nou material de Rossignol, tant d'esquí com d'snowboard. Uns 100 parells d'esquís i d'snowboards estaran a disposició de tothom, que podran consultar les característiques dels mateixos al servei tècnic de Rossignol. Els aficionats tenen a la mà bona part dels nous models 08/09: Radical, Zenith, Attraxion, Bandit, Diva Mag o Works.

Rossignol Demo Tour

L'espectacular village de més de 500 m2 s'ubicarà al Pla de Masella i estarà obert al públic de les 10 h del matí a les 15 h del migdia. El test d'esquís i snowboards va acompanyat d'una àmplia zona d'animació on al llarg del matí es realitzaran diversos concursos i sortejos de material i viatges a la neu amb la col.laboració de les firmes Nutella, Fiat i Kodak. Un DJ de Flaix FM és l'encarregat d'animar les dues jornades i de posar música al test de material.

1. Demo Tour 6-7 desembre Grandvalira (Soldeu)
2. Demo Tour 20-21 desembre Masella
3. Demo Tour 10-11 gener Grandvalira (Grau Roig)
4. Demo Tour 24-25 gener Baqueira (Beret)
5. Demo Tour 7-8 febrer Vallnord (Pal)
6. Demo Tour 21-22 febrer Sierra Nevada
7. Demo Tour 28 febrer i 1 març Gran Pallars (Port Ainé/Espot)
8. Demo Tour 7-8 març Alto Campoo

Rossignol Demo Tour

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: