Baqueira obrirà el 29

Baqueira obrirà el 29
El fred manté els gruixos a les cotes més altes, amb uns 2 metres de neu a les cotes més altes de Boí Taüll. Baqueira obrirà el dia 29 i totes les pistes auguren una bona temporada de neu. Port del Comte no descarta avançar l'obertura prevista ara mateix pel dia 1 de desembre, peró el seu director no descarta obrir l'estació alguns dies abans del previst.

Accessos de l'estació de Boí TaüllLes cotes altes de Boí Taüll Resort acumulen 170 centímetres de neu de la tempesta del cap de setmana passat i a Baqueira hi ha entre 50 i 110 centímetres de neu nova. A les estacions de Gran Pallars sumen de 40 a 70 centímetres a partir de la cota 2.000 i a Port del Comte, més de mig metre a les zones més elevades. Si les temperatures es mantenen baixes, els complexos començaran a produir neu artificial aviat per garantir una bona estrena. Les pistes lleidatanes d'esquí alpí obriran entre finals de mes i principis de desembre amb gruixos assegurats.

Baqueira Beret serà la primera, ja que té previst obrir portes el pròxim 29 de novembre, i Espot Esquí i Port Ainé podrien fer-ho l'endemà, segons van afirmar dimarts responsables de la gestió del complex, a càrrec de la Generalitat. Però la nevada del cap de setmana planteja la possibilitat d'avançar un parell de dies l'inici de la temporada.

Alfons Ferrer, portaveu de Port del Comte, va explicar per la seua part que al llarg dels pròxims dies posaran en marxa els canons de neu artificial per obrir l'estació el dilluns dia 1, tot i que no va descartar que el complex pugui estrenar la temporada el cap de setmana anterior. En aquest sentit, va destacar que les pistes del Solsonès compten amb 250 canons de neu artificial, que cobreixen més de la meitat de la superfície esquiable. A les estacions de Gran Pallars també es portaran a terme entre aquesta setmana i la que ve proves per al funcionament dels canons.

Notícia extreta del Diari Segre.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: