Freestyle a l'estil rural

Freestyle a l'estil rural
Aquest cap de setmana torna el Rural Freestyle Festival, després de l'èxit de la passada edició aquest any hi tornen amb moltes ganes i més mitjans, un festival de freestyle a l'estil rural, al mig de la plana de Lleida aquest cap de setmana podrem veure a alguns dels millors riders del panorama fent els seus trucs. No us ho perdeu que és gratis!!

Un rider a la pistaPer a l'edició de 2007 del festival de jibbing (Freestyle, salts, calaixos, baranes), obert a tots els públics majors d’edat, es va crear una pista de neu artificial de 100 m2 damunt d’un carrer del poble, aprofitant la pendent, amb dues pistes d’obstacles (un doble calaix i una barana de 6 metres). En l’esdeveniment es van inscriure 50 esquiadors i snowboarders que van acudir des de les províncies de Lleida, Barcelona, Girona, Saragossa i Madrid, i també d'Andorra.

L'esdeveniment va tenir la peculiaritat de que es va realitzar en un poble de 500 habitants que viu de l'agricultura i de la ramaderia, situat a 400 metres d'altitud, on rarament neva cada 6 o 7 anys. I aquest any a Sant Martí de Riucorb tornen a preparar-ne una de grosa.

Rural Freestyle 08: en la present edició està previst preparar una pista de majors dimensions, a la plaça més gran del poble. El festival es realitzarà en la Plaça de l'Església de Sant Martí de Maldà (Lleida), a partir de les 20:00h. És gratuït tant per als riders que decideixin baixar per les rampes, com per al públic assistent.

Es prepararà una rampa amb 2 nivells, una sortida a 1,5 metres d'altura (per principiants) i dues sortides a 4 metres d'altura (per als més agosserats). Les pendents de les rampes estaran forrades amb snowflex (material sintètic que simula neu artificial). Les 3 vies desemboquen enmig de la plaça nevada (neu autèntica) en la qual estaran situats els obstacles: dos calaixos, una barana, un salt i alguna que altra sorpresa.

Els accessos i la visibilitat de l'esdeveniment han estat millorats considerablement per que s'espera una major afluència de públic (unes 1000 persones) i per aixó s'ha destinat un espai pel pàrquing per al públic assistent. També s'espera arribar a la xifra de 100 esquiadors i snowboarders.

'Dueto' i el seu camera-manEstà previst que es col·loqui una barra per a dispensar begudes i menjar per als participants i públic en general. També es possible que es duguin a terme projeccions de vídeos d'esquí i surf de neu, així com amenitzar el festival amb un dj durant les 5 hores que durarà l'esdeveniment. Al llarg de la nit es sortejaran regals aportats pels patrocinadors: cap de setmana en estació d’esquí, forfets, material d'esquí i snowboard, etc. El festival finalizarà amb un concert en directe (el grup queda per confirmar) en una sala de ball annex a la plaça.

Per a la present edició està confirmada la col·laboració de les següents marques:
-Material de ski, surf de neu i snowear: ThirstClothing, Rossignol, Head, Völkl, Dynastar, Söll, SkullCandy, La Xavala.
-Botigues especialitzades:: Daffi Barcelona, Free Barcelona.
-Estacions de ski: Vallnord, Boí Taüll Resort
-Altres: San Miguel, Ajuntament de Sant Martí de Riucorb, Snowparkdivision, Omarisquiño, Santi Pàmies joiers, Restaurant el Buidasacs

Podeu trobar més info al blog de l'event.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    05/11/2008 00:59
    #1
    Jo no m´ho perdré!
    LLEIDA SQUAD!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: