Ajudes per connectar Boí-Taüll i Vallfosca

Ajudes per connectar Boí-Taüll i Vallfosca
El Govern de la Generalitat vol que el projecte de la Vall Fosca tiri endavant i per aixó oferirà ajudes per tal que aquest es comuniqui amb Boí Taüll. Aquestes subvencions previstes en el pla director de les estacions d'esquí, en aquest sentit el delegat de la Generalitat a les terres de Lleida declarava que l'intenció de l'executiu és que el projecte segueixi endavant i es portin a terme els treballs previstos.

El delegat de la Generalitat a Lleida, Víctor Orrit, va insistir ahir en la proposta de connectar les pistes de Boí-Taüll i Vallfosca, que va plantejar a finals de setembre el secretari general de Planificació Territorial, Oriol Nel·lo, com a mesura per reimpulsar l'estació del Pallars Jussà. L'obertura d'aquest domini esquiable, prevista inicialment per al 2010, ha quedat en suspens després que l'empresa promotora, Martinsa-Fadesa, iniciés un concurs de creditors el passat mes de juliol.

Orrit va recordar que el pla director de les estacions de muntanya del Govern (un document que recull també la proposta de comunicar els dos dominis esquiables) preveu línies d'ajudes per a actuacions conjuntes entre estacions d'esquí. "Les dos estacions sumarien un gran nombre de pistes i superfície esquiable, i seria una destinació més atractiva per als esquiadors", va assenyalar el delegat del Govern. A més, va dir que "tot dependrà de la voluntat de les empreses propietàries". Així mateix, Orrit va descartar que la Generalitat es presenti com a part afectada en el concurs de creditors de Martinsa-Fadesa per exigir la restauració de terrenys afectats per les obres de Vallfosca, tot i que va puntualitzar que l'Executiu català "seguirà el procés i exigirà que els treballs es portin a terme".

Notícia extreta del Diari Segre.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: