Ski Andorra es defensa de les crítiques

Ski Andorra es defensa de les crítiques
Les estacions van sortir ahir al pas de les crítiques d’alguns usuaris que veuen discriminatori regalar forfets als anglesos, una mesura que s’aplica únicament a través dels majoristes anglesos, cal recordar que aquests majoristes són els més forts del sector de la neu a nivell mondial.

En cap cas no es discrimina ningú, simplement hem aplicat una estratègia comercial orientada als majoristes britànics”. D’aquesta manera van voler deixar clar ahir des de les estacions que la mesura feta pública divendres passat per guanyar més turisme britànic d’hivern, segons la qual es regalarà el forfet als menors de catorze anys del Regne Unit i Irlanda que contractin la seva estada a Andorra ara a través dels operadors turístics, no és més que una altra promoció. “Nosaltres fem promocions depenent de cada mercat, i tots els clients són ben rebuts”, va incidir la directora d’Ski Andorra, Marta Rotés. Així, doncs, va recordar que l’anglès és un turista que passa temporades llargues a Andorra –sol contractar paquets que van de dissabte a dissabte– i que cal posar en marxa mesures per evitar que aquests usuaris continuïn deixant de venir, com ha estat succeint les dar­reres temporades.

La mesura, però, ha suscitat una certa polèmica entre els usuaris dels camps de neu del Principat, sobretot a la xarxa. Des que es va fer pública la notícia, els fòrums especialitzats en el món de la neu han evidenciat un cert malestar entre alguns internautes, la majoria dels quals procedents d’Espanya, que es queixen que es doni passi gratuït als menors de catorze anys d’origen anglès. “Tampoc no és ben bé així. Es tracta d’una oferta molt concreta que es fa a través dels majoristes. I, per tant, el que no farem és regalar el forfet als britànics que vinguin a comprar-lo a taquilla. Es fa als que fan ara la reserva”, va voler aclarir Rotés. De fet, va recordar que els operadors del Regne Unit i Irlanda “prenen molt de risc”, perquè compren les places dels vols xàrter amb molta antel·lació que, si no s’acaben omplint, s’han d’anul·lar. “O llavors s’acaben regalant”, va incidir la directora de l’organisme.

Els camps de neu també van assenyalar que, de promocions, se’n van fent de manera regular, i en funció de les necessitats i del tipus de mercat. I aquesta n’és una més. Per exemple, durant el final de la temporada passada es van aplicar descomptes significatius en el preu de l’entrada a les pistes a altres mercats, per incentivar que la gent vingués a Andorra a esquiar. “Ara el que volem és potenciar el mercat anglès, perquè no hi hagi més davallada”, hi van afegir.

Des de Grandvalira,a més, van concretar que els majoristes de viatges que han previst posar en marxa la mesura promocional per a aquest any –i que “l’han ideada”, precisen– són Air Tour, Crystal, First Choice, Inghams, Neilson i Thomson. “El forfet per a nens de Grandvalira no és en cap cas gratuït, i tindrà el mateix cost independentment del país d’origen dels esquiadors i dels surfistes de neu”, van precisar ahir des de l’estació a través d’un comunicat.

Notícia extreta del Diari d'Andorra.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    26/08/2008 22:44
    #1
    tambe prenem molt de risc i sobre tot els ultims dos anis els que comprem al octubre els ff per la temporada que ha de venir i que ultimament son fatals , i en aguantem i pagem ara si aixo te un limit i si es ara ens apujan molt que es praparin parque tampoc i anirem els españols i es podran ficar grandvalira a on els i vaigi be

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: