Millores a Tuixén

Millores a Tuixén
L’Ajuntament del municipi preveu la instal.lació d’un dipòsit d’aigua a l’estació d’esquí i una nova ampliació de l’edifici de serveis mercés a les subvencions del Departament de Política Territorial de la Generalitat. A més a més es duran a terme millores a l'enllumenat del nucli urbà.

Carme Valls - Alcaldessa de Josa i TuixentL’Ajuntament de Josa i Tuixén renovarà l’enllumenat públic del poble de Tuixent. El consistori alturgellenc té previst invertir més de 300.000 euros en l’arranjament i substitució dels llums, que se subvencionaran a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. L’alcaldessa del municipi, Carme Valls, ha explicat que la intervenció es durà a terme “perquè la instal.lació és molt antiga i perquè la normativa actual obliga al canvi d’enllumenat per evitar la contaminació lumínica”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Josa i Tuixén ja ha dut a terme l’aprovació definitiva d’un projecte d’obres per a l’ampliació de l’edifici de serveis de l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa. La tercera fase dels treballs a l’equipament hivernal costarà 108.000 euros. Els diners es faran efectius gràcies a una subvenció provinent del departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

A més d’aquesta millora, Carme Valls ha assegurat a RàdioSeu que pròximament es construirà a l’estació un dipòsit per solucionar la manca d’aigua a la zona, i aprofitar els recursos propis. El municipi també té prevista una captació per abans de tres anys.

En relació a les pistes d’esquí de Tuixent-La Vansa, Carme Valls s’ha mostrat optimista amb la pròxima redacció del Pla Director de les Estacions d’Esquí Nòrdic de Catalunya. L’alcaldessa alturgellenca considera imprescindible “organitzar-se i aconseguir desestacionalitzar l’oferta d’aquests complexos esportius”.

Notícia extreta de Ràdio Seu.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: