Castellet i Vergés molt bé a Saas Fee

Castellet i Vergés molt bé a Saas Fee
Queralt Castellet i Isaac Vergés aconsegueixen excel.lents resultats a la segona prova de Copa del Món d’half-pipe disputada a Saas Fee. Ara ja es preparen per a la propera cita a Bardonecchia.

Queralt Castellet a Nova Zelanda - Crèdit foto: ATOMICEl passat dia 2 de novembre es va portar a Saas Fee (Suïssa) la segona prova de la Copa del Món d’half-pipe i els catalans Queralt Castellet, vuitena, i els germans Isaac i Rubén Vergés, 14 i 39 respectivament, van fer uns bon resultats.

L’entrenador de l’equip A d’half-pipe de la RFEDI, el català Seth Aranda, ha qualificat els resultats dels seus esportistes com a molt bons. Pel que fa a Queralt, el tècnic va explicar que la snowboarder va fer una destacable classificatoria que la va col.locar en 5ª posició tot i que després durant la cursa no va poder arribar a la final (reservada a les 6 millors) i va quedar en la 8a posició. Aranda va explicar que els dies abans havien passat pel mal tràngol de quedar-se sense equipatge (i sense les taules) ja que es van extraviar en algun aeroport europeu. A Queralt li va arribar ell material la nit abans de disputar la prova i, tenint en compte l’estrés que va passar, el seu resultat la deixa ara en la 5ª posició de la classificació d’half-pipe de la Copa del Món. La primera cursa es va portar a terme el passat estiu a Nova Zelanda i allà la catalana va ser 5ª a la final.

Pel que fa a Isaac i Rubén Vergés, la 14ª plaça del primer el va deixar a només dues posicions d’entrar a la final (reservada als 12 millors). Això dóna forces al català per entrenar a fons de cara als propers esdeveniments. Rubén, per la seva banda, va agafant experiència i millorant el nivell dins la Copa del Món per tal d’estar entre els primers en unes temporades.

La propera cita de l’equip d’Halpipe serà el 28 de gener del 2008 a l’estació italiana de Bardonecchia. Mentre, els snowboarders catalans entrenaran a Saas Fee i Laax (ambues estacions a Suïssa).

Font: FCEH

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: