Esportistes catalans a la Copa del Món

Esportistes catalans a la Copa del Món
La jove snowboarder sabadellenca, Queralt Castellet, segona aquest any a la prova de la Copa del Món disputada a Bardonecchia, espera repetir una bona actuació en la seva primera prova a Canadà, on també competirà l’Isaac Vergés. Els també catalans Tomas Testillano i Raquel Bau participaran a les finals de la Copa del Món de Telemark que es disputen als Estats Units.

Després dels bons resultats aconseguits a les proves de la Copa del Món que ha disputat aquesta temporada, Queralt Castellet ha viatjat fins a Canadà per disputar una nova competició de la Copa del Món en la modalitat de half pipe.

Les competicions es disputen del 7 al 9 de març, i la jove rider de Sabadell està convençuda de les seves possibilitats, després d’haver estat entrenant dur als pipes de Bardonecchia, Itàlia, i de Davos, Suïssa. “D’una banda estic molt nerviosa, ja que mai he competit a Canadà, però tinc moltes ganes que començi la competició, ja que m’he estat preparant bé i tinc molta confiança en fer-ho bé”, ha assegurat la jove snowboarder d’Atomic que suma ja deu participacions en curses de la Copa del Món, i que aquesta temporada ja ha participat en tres cites de la World Cup, aconseguint uns excel.lents resultats que la confirmen en la élit: va ser cinquena a Cardrona, Nova Zelanda; vuitena a Saas Fee, Suïssa i segona a Bardonecchia, Itàlia.

Queralt Castellet

La jove esportista de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern ha viatjat a Canadà amb el seu entrenador, Seth Aranda i Dani Fernández, responsable tècnic de l’equip nacional de half pipe de la RFEDI i coincidirà a la competició amb el seu company a la FCEH i la RFEDI, Isaac Vergès.

Testillano i Bau, a les finals de la Copa del Món de Telemark

Per la seva banda, els també corredors de la FCEH Tomas Testillano i Raquel Bau viatjaran cap als Estats Units el proper dia 14 per participar a les Finals de la Copa del Món de Telemark que tindran lloc a l’estació de Sugarbush entre els dies 18 i 21. Testillano i Bau competiran en les modalitats de clàssic, dos sprint clàssic i gegant.

Tomàs Testillano

Font: FCEH.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: