Queralt Castellet segona a la Copa del Món

Queralt Castellet segona a la Copa del Món
La jove esportista de Sabadell Queralt Castellet torna a fer historia a Bardonecchia al aconseguir el primer podi femení espanyol a la Copa del Món d’snowboard. A aquest mateix half pipe ja es va convertir en la més jove del participants dels JJOO de Torí al 2006 i un cop més aquest half li ha portat sort a la sabadellenca.

Queralt Castellet (Sabadell, 1989) ha fet avui historia en el mateix Halp Pipe que la va donar a conèixer a nivell mundial, amb només 16 anys, en els Jocs Olímpics de Torí 2006 al convertir-se en la primera esportista espanyola que aconsegueix pujar-se al podi en una prova de Copa del Món d’snowboard. La jove esportista catalana ha signat un històric segon lloc en la Copa del Món de Half Pipe de Bardonecchia (Itàlia) que la situa també en segona posició en la classificació general de la Copa del Món de l'especialitat amb 1.570 punts, a només 30 de la líder, la suïssa Manuela Laura Pesko.

Als seus 18 anys i amb només deu participacions en proves de Copa del Món, Castellet ha realitzat avui una ronda molt competitiva i extremadament tècnica que l'ha dut a la segona posició d'un podi que per molt poc ha pogut encapçalar. No obstant això, finalment els jutges han prevalgut l'altura de l'exercici de la vencedora, la francesa Anne Sophie Pellissier, per sobre de les figures i la tècnica exhibides avui per Castellet en el park de Bardonecchia.

Queralt Castellet: “He vist que tenia opcions i m’he llançat

Estic molt contenta. En cap moment he sentit la pressió. La veritat és que m'ho he passat molt bé. Estic orgullosa perquè avui tot ha sortit com esperava. He vist que tenia opcions i m'he llançat”, explicava poc després de la seva excel·lent actuació l'esportista d’Atomic que aquesta temporada ha superat l'objectiu que s'havia marcat: accedir a les finals per a batre's amb les sis millors. “Una vegada estàs a la final el podi es allà. Ara el meu objectiu és aconseguir fer nous elements però estic molt contenta perquè assolint bons resultats també podrem aconseguir més ajudes per al nostre esport i això sempre és positiu”.

Després d'haver signat aquesta temporada un cinquè lloc a la Copa del Món de Cardrona (Nova Zelanda) i un vuitè a Saas Fee (Suïssa), Castellet ha confirmat la seva progressió amb aquesta segona plaça que la confirma entre l'elit de l’snowboard mundial. “Queralt és una esportista molt freda de cap, centrada i tranquil·la. Avui durant la ronda veies que estava gaudint. Ha estat una ronda d'infart perquè ha estat lluitant pel primer lloc”, s'ha felicitat Seth Aranda, tècnic de Castellet juntament amb Dani Fernández, precisament germà de l'altre esportista espanyol amb un palmarès amb podis en la Copa del Món de Surf de neu, Iker Fernández.

Queralt, que en el seu moment va practicar la gimnàstica esportiva i va ser campiona d'Espanya en barra i or en poltre, romandrà ara a Itàlia per a seguir exercitant-se i el dia 10 partirà cap a Canadà, on a principis de març tornarà a competir en proves de Copa del Món.

Queralt Castellet

Isaac Vergès acaba en el Top-20

En el mateix escenari italià el també català Isaac Vergès ha acabat en 18ª posició. Una caiguda l’ha allunyat de la final malgrat les bones sensacions d'ahir, quan Vergès va acabar vuitè en les rondes clasificatòries.

Resultats

Podi Copa del Món Snowboard de Bardonecchia (HP)
1. Anne Sophie Pellissier (FRA)
2. Queralt Castellet (ESP)
3. Sophie Rodríguez (FRA)

General Copa del Món Snowboard (HP)
1. Manuela Laura Pesko (SUI) - 1.600 punts
2. Queralt Castellet (ESP) - 1.570 punts
3. Anne Sophie Pellissier (FRA) - 1.360 punts

Artículos relacionados:


2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    07/02/2010 11:30
    #1
    molt be :+: :+: :+: :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    18/02/2010 22:45
    #2
    Oleee Queralt!!!! inkreiblee!!!! petoonss desde Puigcerdaaa!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: