No hi haurà Pirena 2013

No hi haurà Pirena 2013
Ahir, i una mica per sorpresa, l'organització ho va fer públic en un comunicat que van penjar al seu lloc web, la cursa ja havia fet públic fins i tot el seu calendari i recorregut però malauradament l'organització ha hagut de fer marxa enrera.

L'organització de Pirena, la carrera de múixing més important del sud d'Europa i que portava 22 anys celebrant-se a principis d'any, va anunciar aquest dijous que el proper gener de 2013 no prendrà la sortida com estava previst i que es replanteja el futur més immediat. "Per seguir construint una Pirena forta i autèntica hem de fer una parada per agafar distància i estudiar què demanen els temps actuals", informa en un comunicat que ha penjat a la seva plana web.

"En aquestes més de dues dècades d'història, Pirena s'ha consolidat com una prova de referència per als amants de l'esport, la naturalesa i els animals, però la conjuntura actual obliga a renovar-se per adaptar-se a les exigències que comporten els nous temps", afegeix el comunicat. Ara s'està treballant de cara al futur, Pirena estudiarà "possibles aliances amb altres competicions, nous conceptes on l'aventura, el respecte per la naturalesa i l'amor pels gossos puguin prevaler".

La darrera edició d'aquesta tradicional cursa, que es va disputar entre el 21 de gener i 4 de febrer passats, va tenir un rècord de participació i un increment significatiu d'esportistes femenines, amb un total de 50 equips, 33 trineus i 17 esquijòrers inscrits.

Des d'aquestes línies només podem desitjar el millor a Pep Parés i a tot el seu equip per tal que ben aviat poguen tornar a veure aquesta preciosa caravana passejant-se pel nostre Pirineu.

3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    16/11/2012 11:41
    #1
    Per que no es fa realment ¡..????????

    Algu sap ?? :frown: :frown: :frown: :+:

    AMUNT PIRENA ¡¡¡¡¡¡¡¡

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    16/11/2012 19:52
    #3
    Doncs quin llàstima.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    16/11/2012 20:13
    #4
    Malhauradament, per manca d' aportacions dels patrocinadors. Son temps difícils.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: