Arcalís manté els mateixos llocs de treball

Arcalís manté els mateixos llocs de treball
Secnoa, la societat que gestiona el camp de neu d'Ordino-Arcalís, mantindrà el nombre de contractacions aquesta temporada. La societat gestora de l’estació d’Arcalís assegura que prioritzarà els treballadors residents.

La societat que gestiona l’estació d’Arcalís, Secnoa, mantindrà les contractacions aquesta temporada d’hivern.

Segons es va confirmar des del comú la intenció és seguir la mateixa política que s’està fent des d’Ski Andorra i prioritzar els treballadors residents per sobre dels eventuals estrangers. Així, malgrat que de moment no hi ha una xifra definitiva, des de la corporació ordinenca es va indicar que les previsions són arribar al mateix nombre de contractacions de la temporada passada (amb 180 temporers).

Cal recordar, en canvi, que en el cas d’EMAP la setmana passada es va anunciar que es reduirà en 40 persones el nombre d’eventuals estrangers contractats aquest hivern. Una decisió que, segons va explicar el cònsol major de la Massana, David Baró, s’emmarca en el pla de viabilitat que ha aprovat la societat i que els ha de permetre reduir 1,2 milions d’euros en despeses.

Pel que fa a les inversions, el director d’Arcalís, Jean Claude Montané va indicar que per a aquest hivern no se n’han fet d’importants, ja que aquestes “ja estan fetes”, i les intervencions s’han centrat a fer petites millores en alguns dels restaurants de l’estació.

Vallnord - Arcalís

Previsions

La neu que va caure la nit de diumenge a dilluns (en sectors de Grandvalira es van acumular fins a deu centímetres) ha estat molt ben rebuda a tots els dominis del Principat i ha començat a generar optimisme amb vista a la nova temporada, que s’espera que es pugui iniciar l’1 de desembre, malgrat que en l’àmbit meteorològic, tant des de Vallnord com des de Grandvalira, destaquen que és aviat per fer previsions. “És agosarat fer pronòstics, però esperem que la neu arribi quan toca”, va indicar el director general de Vallnord, Martí Rafel. En aquest sentit, va remarcar que “seria clau començar amb bon peu per la Puríssima perquè llavors la gent s’anima, si no, passa com l’any passat i tothom entra en la dinàmica que no hi ha neu i que no val la pena pujar”.

Pel que fa a les reserves d’operadors turístics, Rafel va explicar que es preveu mantenir les xifres de l’any passat pel que fa als mercats anglès i israelià, però que en canvi es podria produir un increment en l’arribada de clients russos. “De moment pinta bé i no pensem que hi hagi una davallada. També esperem incrementar el mercat francès, ja que s’hi esta fent un esforç comercial important”, va manifestar el director de Vallnord.

Les ganes de neu, però, les van poder comprovar els dos dominis ahir a través de les xarxes socials, ja que les fotos que es van penjar de la nevada a Facebook van registrar rècords de clics a m’agrada i també de comparticions de la notícia fetes pels usuaris de la xarxa.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    16/10/2012 19:51
    #1
    Be per la nº 1 d'Andorra, que tingueu una gran i llarga temporada ¡¡¡¡¡¡¡¡.

    ANIMS MARTI ¡¡¡¡¡¡¡¡¡ :+: :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: