Jaquetes ecològiques amb material reciclat

Jaquetes ecològiques amb material reciclat
Avui en dia algunes matèries primeres són cada vegada més cares i a més a més cada dia hi ha més conciència en que hem de cuidar el medi ambient. És per això que moltes marques fan una aposta decidida per tal de cuidar el medi ambient i estalviar-se uns calerons en els costos de producció, aquest és el cas per exemple de Polartec, una marca líder a la producció de materials tèxtils per a condicions extremes.

Polartec Repreve 100:
40 ampolles de plàstic per una jaqueta

Primeres capes, polars i jaquetes técniques com la Norrona 29 Warm4 Up-Cycled Jacket es fabriquen amb fils de polièster d'altes prestacions i 100% reciclats. Polartec Repreve 100 identifica a jaquetes com l'esmentada com una de les més ecològiques del món. Polartec realitza el reciclatge post-consum de 40 ampolles de plàstic PET d'aigua i refrescos per aconseguir el fil de polièster necesari per a la seva confecció. El teixit proporciona les mateixes prestacions que el polièster verge amb la gran diferència que es tracta de fil 100% reciclat, requereix un 20% menys d'energía i el millor és que pot tornar-se a reciclar.

Polartec amb la Norrona 29 Warm4 Up-Cycled JacketA la jaqueta Norrona, Polartec i Unifi han unit esforços per a crear el teixit especial Polartec Wind Pro confeccionat amb el Repreve 100 que a més és fins a quatre vegades més resistent al vent. A l'interior s'hi ha incorporat el teixit de pel llarghigh loft” que aporta calor amb menys pes. Es tracta d'una jaqueta molt transpirable, resistent i repelent a l'aigua, molt versàtil per a fer-la servir tot l'any. El preu de venda al públic és de 195 Euros.

Amb el Repreve 100 fet servir en jaquetes com aquesta el fabricant Nordamericà ha aconseguit reciclar fins a 350 milions d'ampolles i avui en dia ja recicla el 60% de la seva producció. A més doncs de ser un fil adient per a la fabricació de prendes ecològiques i d'alt rendiment això representa tot un nou procés de eco-enginyería que suma els conceptes del reciclatge total, innovació, estalvi i reutilització energètica al servei de la conservació del planeta.

Aquest fil de polièster reciclat s'aplica a les primeres capes tècniques, polars i jaquetes. Exemples d'això són els teixits per a primeres capes o samarretes tècniques Polartec Power Dry; la segona capa de darrera generació extra suau, Polartec Thermal Pro High Loft o el teixit Polartec Power Shield per a la fabricació de jaquetes soft shell.

Polatec LLC

Polartec, LLC és la companyía creadora, fabricant i distribuïdora dels teixits d'alt rendiment Polartec®. El catàleg de la marca va des de lleugers i absorbents baselayers fins a materials aillants per a les condicions meteorològiques més extremes que són fets servir per les millors marques de roba del món, per a més informació no deixeu de visitar la plana del fabricant.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    05/09/2012 23:45
    #1
    Perfecto. Buenas calidades y origen reciclado. :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: