Andrea Jardí: “M'agradaria guanyar en la copa del món”

Andrea Jardí: “M'agradaria guanyar en la copa del món”
Amb aquest titular ens presenta en Marc Salgas una entrevista amb l'esquiadora tarragonina del CAEI. Una jove esquiadora amb una projecció important però que es topa amb les limitacions d'una federació que no dona més de si, fet sobre el que algú s'hauria de demanar el per que.

Va començar la temporada amb poca preparació.

Se'm van estirar els lligaments encreuats i vaig tenir un edema ossi a la tíbia i el fèmur. Vaig estar aturada de setembre a novembre, que són els mesos més importants de pretemporada, i no vaig poder tornar a esquiar fins al desembre.

Li va causar molèsties la lesió en les competicions?

Em molestava algun cop, perquè no tenia l'estabilitat que havia de tenir. No és que em fes gaire mal, però sí que la falta de preparació ha fet que la temporada no hagi estat del tot bona. He pogut descansar dues o tres setmanes i ara començaré el treball específic amb els preparadors per recuperar el genoll del tot.

Ja es va lesionar el mateix genoll el 2007. Frustra que les lesions aturin la seva progressió?

Sí, però no tenir una lesió és gairebé impossible en un esport com l'esquí alpí. Hi ha temporades, com aquesta, en què costa, però segueixes aprenent i creixent.

Fins on voldria arribar?

M'agradaria guanyar en la copa del món, però aquí tenim el que tenim. No disposem ni de l'estructura ni de la base d'altres països. Hem d'adaptar un mateix programa a tots els membres de l'equip, però s'ha de seguir treballant.

A la seva família no és l'única que es dedica a l'esquí.

La meva germana també competeix, tot i que ha tingut dues lesions consecutives i fa un any que és fora de les pistes. Totes dues vam començar amb els nostres pares. Pujàvem a Vaquèira.

Andrea Jardí

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    24/04/2012 23:55
    #1
    Lamentablement en aquest país l'esport és el futbol, no ha jo no es vol tenir fons per a una altra cosa que no sigui donar puntades a una pilota.

    hi ha gent molt capaç de competir i aconseguir molt bons resultats, però les ajudes són molt escasses i al final, la majoria desisteixen i acaben per deixar-lo cansats de gastar els seus estalvis, molts d'ells els costos se'ls paguen ells.

    I a sobre, les federacions es limiten a aparentar i exigir, però no es preocupen d'una preparació més individual i personalitzada als nostres atletes.

    En fi, és el que hi ...

    Esperem que aconsegueixi el seu somni com a mínim. :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: