Vallnord et convida a esquiar per Carnestoltes

Vallnord et convida a esquiar per Carnestoltes
L’estació regala forfets als esquiadors que arribin disfressats a les pistes i participin en la desfilada que s’organitzarà als tres sectors, el proper 18 de febrer. I no nomes us regalen el forfet, també hi hauran premis que es lliuraran als tres millors: individuals, grups i infantils.

Carnestoltes a VallnordL’estació d’esquí de Vallnord se suma a les iniciatives de Carnestoltes que se succeiran durant la jornada del 18 de febrer. La proposta de l’estació andorrana permet gaudir d’aquesta jornada festiva a la neu. Esquiadors i personal de l’estació ompliran de color les pistes de Vallnord vestits amb les millors disfresses. Els qui comprin el forfet de dissabte i participin en la desfilada que s’organitza als tres sectors (Arcalís, Arinsal i Pal) rebran un forfet gratuït per a la jornada de diumenge.

Vallnord organitza un dels Carnestoltes més coloristes i originals a la neu. El proper dissabte dia 18 de febrer, a partir de les 12.00 hores, l’estació d’esquí andorrana convida els esquiadors a gaudir d’aquesta festa, vestits amb les millors disfresses, i a participar en la desfilada que s’organitza als tres sectors —Arcalís, Arinsal i Pal-.

Els participants que hagin comprat el forfet de dissabte i participin en la rua rebran com a obsequi un forfet gratuït per a la jornada de diumenge. Per això, els interessats han d’inscriure’s a les oficines d’Atenció al Client de Vallnord. Un Carnestoltes obert a tots els públics, en què també s’implicaran els treballadors de l’estació, els quals, alhora, organitzen un concurs intern.

La diversió està assegurada en una de les cites clàssiques de Vallnord. Els participants no tan sols rebran el forfet obsequi, sinó que també optaran a emportar-se els premis que es lliuraran als tres classificats de les diferents categories: individual, grup i infantil.

Carnestoltes a Vallnord

Artículos relacionados:

  • Vistes sobre Vallnord avui Publicado el 02/02/2012

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: