Cinquena festa del monoski als Angles

Cinquena festa del monoski als Angles
L'estació de la Neus Catalanes presentarà el 28 i 29 de gener la cinquena edició de la festa del monoski. Un any més serà el punt de trobada dels amants d'aquestes originals taules que va inventar als anys 60 Jacques Marchand, abans que l'snowboard, viuen avui una segona joventut i tot i que no se'n veuen gaires com les meigues, haver-ne, n'hi han.

Tot i que alguns poguin pensar que el monoski està mort cel·lebrem informar-los que no és pas així, i a l'estació de els Angles ho demostraran amb la cinquena edició del Monomitik, aquest és un event que aplega a monoesquiadors de diverses parts del món, una oportunitat per provar aquestes taules que encara avui es fabriquen, a l'event assistiran tres marques: Duret, Aluflex i Snowgunz.

L'event és part del Monoski Test Tour 2011/12 i del Challenge des Pyrénées: Un tour per estacions a França que permet descobrir gratuitament els monoskis moderns. Aquest any la participació serà d'un 80% de francesos i un 20% de monoesquiadors provinents principalment de Catalunya i Andorra.

El dissabte a la tarda tindrà lloc el derby, que acabarà a la part baixa de l'estació i tot el cap de setmana hi hauran per les pistes 60 apasionats d'aquestes eines tan particulars nascudes per gaudir de la neu pols.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    26/01/2012 09:48
    #1
    Siempre he tenido la espinita de probarlo, pero cuando he preguntado en Francia no he visto sitios donde alquilarlo.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: