Grandvalira obre avui el Sunset Park Peretol

Grandvalira obre avui el Sunset Park Peretol
Grandvalira ha obert avui el Sunset Park Peretol, l’únic snowpark nocturn de la península. L’snowpark obre 6 mòduls fins a les 21h amb accés per a tots els titulars de qualsevol forfet del domini o amb un forfet exclusiu de 15€. El Sunset Park Peretol se suma als parks l’Isards Park de Grandvalira-Pas de la Casa i a l’Snowpark El Tarter, ja oberts parcialment a l'espera que millorin les condicions per obrir al 100%.

Els incondicionals del freestyle acabaran l’any lliscant pel primer i únic park nocturn de la península. Tot està a punt perquè avui s’estreni la temporada al Sunset Park Peretol de Grandvalira que estarà obert per als més fanàtics des de les 14 hores fins a les 21 hores, de dimarts a diumenge.


Els darrers treballs de condicionament del park han fet possible
que s’obrin de 4 a 6 mòduls que dibuixaran dues línies, una de color blau i una de vermella, per fer els millors trucs. També entrarà en funcionament el telesquí que arribarà fins a la part intermitja per poder fer el descens.

Sunset Park Peretol 2010/11  
Sunset Park Peretol  

L’accés al Sunset Park Peretol es pot fer amb qualsevol dels forfets de Grandvalira. També es pot realitzar amb un forfet diari que dóna accés exclusivament al park fixat en 15 euros. Cada dilluns el park es tancarà per condicionar-lo.

Amb l’obertura del Sunset Park Peretol s’amplia l’oferta de freestyle sumant-se al funcionament de l’Snowpark El Tarter i l’Isards Park de Grandvalira-Pas de la Casa. En aquests moments, l’Snowpark El Tarter presenta una línia de deu mòduls en línia que es troben provisionalment a la pista Mufló, tot just a la sortida del telecadira de Tossa i per a qui vagi a l’Isards Park es trobarà una línia de jibbing amb set mòduls en línia.

Tots els snowparks de Grandvalira aniran ampliant les seves condicions d’obertura progressivament en funció de les nevades i de la producció de neu. Un any més els instructors titulats i especialitzats de Coliflor Freestyle Academy, el centre específic d’ensenyament de Freestyle ubicat a Grandvalira-El Tarter, es posen a disposició del tots els visitants del domini interessats en iniciar-se en una modalitat que temporada rere temporada guanya adeptes. L’oferta de formació es completa amb el programa personalitzat Top Class de l’escola de Pas de la Casa-Grau Roig, amb l’objectiu d’ensenyar a dominar la tècnica dels salts i les baranes de manera segura i divertida.

Artículos relacionados:

  • Grandvalira obre dos parks per Nadal Publicado el 22/12/2011
  • Novetats a Grandvalira 2011/12 Publicado el 22/10/2011

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    29/12/2011 17:23
    #1
    Me consta que han trabajado duro para poder abrirlo cuanto antes. Esperemos que funcione aún mejor que el año pasado.
    :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: