Més pistes obertes també a Vallnord

Més pistes obertes també a Vallnord
Vallnord obrirà parcialment aquest cap de setmana els sectors Arinsal i Pal. Arcalís, per la seva banda, mantindrà operativa la zona de la Coma amb la previsió d’anar ampliant progressivament el nombre de pistes i de remuntadors oberts. El preu del forfet es mantindrà eventualment a 26 €, una tarifa que correspon al preu de mig dia de temporada baixa. Segons les previsions meteorològiques, les precipitacions en forma de neu arribaran demà dijous.

Els sectors Arinsal i Pal de Vallnord obriran les primeres pistes i els primers remuntadors aquest cap de setmana. La producció de neu artificial d’aquests darrers dies així com les previsions meteorològiques optimistes, que indiquen neu a partir de demà dijous, permeten posar la maquinària en marxa als dos sectors de la Massana.

D’aquesta manera, el sector Arinsal oferirà el 35 % de pistes i el 40 % de remuntadors. S’obriran les pistes l’Escola I i l’Escola II (verdes), Port Vell (blava), la Pala (vermella) i Bony Vaques i Tub del Coll (negres). Pel que fa als remuntadors, es posaran en marxa el telecabina d’Arinsal els Orriols, les cintes Esquirol I i Esquirol II, i els telecadires les Fonts i el Port Negre. Els gruixos van de 10 a 30 centímetres de neu pols.

Vallnord - Arinsal

Al sector Pal estaran disponibles el 10 % de les pistes i el 20 % dels remuntadors. Les pistes que estaran operatives seran el Planell (verda) i la Serra Inferior (blava). Pel que fa als remuntadors, funcionaran el telecabina de la Massana i també els telecadires la Caubella i la Serra I. Els gruixos de neu oscil·len entre els 10 i els 20 centímetres de neu pols.

Finalment, a Arcalís es manté oberta la zona de la Coma amb l’objectiu d’ampliar a curt termini el nombre de pistes i de remuntadors que són operatius. Les pistes obertes corresponen als Orris i el Túnel (verdes); a la Bassa, la Coma, els Terragalls i l’Ecoa (blaves), i a la Balma i el Mur (vermelles). Els remuntadors oberts són la Coma i el Pla de la Coma 2. Els gruixos van de 10 a 40 centímetres de neu pols.

Vallnord - Arcalís

Previsió meteorològica

Segons el Servei de Meteorologia del Govern d’Andorra, s’esperen nevades a partir de dijous per sobre dels 1.300 metres. Amb vista a divendres i dissabte, el temps es mantindrà ennuvolat amb petites nevades, mentre que diumenge i dilluns el temps serà inestable, amb precipitacions en forma de neu per sobre dels 1.100 metres.

Si les previsions es compleixen, Vallnord obrirà progressivament la resta de pistes i de remuntadors dels diferents sectors, sempre que les condicions siguin òptimes. Amb vista a la setmana de Nadal, es preveu poder obrir la totalitat del domini esquiable. Amb tot, Vallnord informarà pels canals habituals dels canvis que tinguin lloc.

Artículos relacionados:

  • Per fi arriba la neu!! Publicado el 17/12/2011
  • Grandvalira arriba als 30 quilòmetres esquiables Publicado el 14/12/2011

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    14/12/2011 17:44
    #1
    Nos estamos agarrando a lo que venga este fin de semana como a un clavo ardiendo... :)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: