La Molina: Balanç i novetats per a la propera temporada

La Molina: Balanç i novetats per a la propera temporada
Tot i la manca de neu natural, aquest 2006-07 han passat per La Molina prop de 220.000 esquiadors i s’han celebrat més de 42 proves esportives a l’estació. A més a més es va renovar totalment la zona d'Alabaus amb molt d'èxit i una bona acceptació.

Malgrat les adverses condicions climatològiques, durant la temporada 2006-07 han passat per La Molina prop de 220.000 esquiadors, un 30% menys que la temporada anterior. Enguany, La Molina ha obert durant 131 dies: des del 8 de desembre de 2006 fins el 15 d’abril de 2007 ininterrompudament; i el cap de setmana del 22 i 23 d’abril. El gran esforç realitzat en l’apartat de producció de neu i el manteniment de les pistes ha estat clau per garantir unes bones condicions d’esquí durant aquests mesos. Així doncs, l’oferta de pistes ha estat superior al 50% durant gairebé tota la temporada malgrat les escasses precipitacions de neu.

Competicions

Enguany s’han celebrat 42 proves esportives, 12 de caire internacional. Les més destacades són la Copa d’Europa d’esquí alpí femení, la Copa d’Europa d’snowboard i la Copa d’Europa d’esquí alpí per a discapacitats.

Cal recordar que La Molina acollirà l’any 2008 dues proves de la Copa del Món d’esquí alpí femení, que consistiran en un gegant i un eslàlom. En aquest sentit, dos tècnics de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) van visitar l’estació a principis de gener per avaluar la capacitat de resposta de les instal·lacions en un any difícil de neu com aquest. La Molina va superar el test amb bona nota, ja que els informes finals destacaven el bon estat de les pistes, aptes per a la pràctica de la competició esportiva d’alt nivell.

Novetats 2007/08

Després d'estrenar amb força bon resultat la renovada zona dels Alabaus, la remodelació de l'innivació o l'snowpark i el nou edifici de serveis la passada temporada toca mirar de cara al futur.

I de cara al futur per part del gabinet de premsa de l'estació s'apunten les següents novetats de cara a la propera temporada 2007/08:

  • Potenciació de la neu artificial.
  • Nova sortida a la pista Estadi de l'estadi de competició de cara a les proves previstes de la Copa del Mon d'esquí Alpí Femení del 2008 i dels Campionats del Món d'Snowboard del 2011.
  • Millora de l’entorn a la zona base del Telecabina. (Obra en periode de licitació)
  • Nova plana web de l'estació. (Obra ja en periode d'adjudicació: Obertura de plecs el 24 de maig)

    De tota manera, pels mentideros no oficials de l'estació s'apunta la possibilitat de la renovació d'una de les cadires de l'estació ... estarem ben atents per veure si finalment aquesta obra es duu a terme i per informar-vos puntualment.

  • Artículos relacionados:


    2 Comentaris Escriu el teu comentari

    • #1
      Fecha comentario:
      08/09/2007 16:28
      #1
      Aveure si confirmeu la renovacio d'alguna adira de l'estació

      karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • #2
      Fecha comentario:
      17/10/2007 19:53
      #2
      Per aquesta temporada 2007/08 la estació de la molina no cambia cap remuntador, aixi u diu a la seva pagina wueb.

      karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: