Novetats a les estacions gironines

Novetats a les estacions gironines
Tot i que algunes ja les haviem publicat avui fem un compendi de tot el que ens presentaran les estacions del Pirineu gironí per a la temporada que esperem que arrenqui ben aviat.

Guils Fontanera
Guils Fontanera

A Guils-Fontanera s'ha ampliat l'edifici del refugi, s'han fet diverses millores a les pistes i s'ha ampliat el circuit de raquetes de neu. L'estació ceretana vol superar els 11.645 forfets venguts l'any passat.

Vall de Núria
Vall de Núria

L'estació ha treballat en la remodelació i adequació de la pista de Mulleres, on s'hi han instal.lat 15 nous canons de producció de neu. Tanmateix a la pista de Soleia s'hi han fet millores i també s'hi han instal.lat 4 canons de neu.

Vall de Núria

Així la xarxa de producció de neu cobreix ja el 90% del domini esquiable. També s'hi han fet millores al parc de neu i s'ha ampliat la superfície de les pistes de trineus.

I finalment també s'han fet obres importants de millora a la vía del característic tren cremallera que dona accés al camp de neu.

Vallter 2000
Vallter 2000

S'ha ampliat el pàrquing amb 150 noves places i s'ha millorat la carretera d'accés amb el reasfaltat de 3 quilòmetres i la millora de talussos i murs de contenció. També s'ha fet una ampliació important de l'edifici d'informació on s'han ubicat les noves oficines de l'estació, dues noves guixetes per la venda de forfets, un guardaesquís i taquilles per a lloguer de temporada. S'ha construir un nou edifici per instal.lar la botiga per venda i lloguer de material i un nou centre mèdic.

Vallter 2000. Foto extreta de la galeria de Nevasport

Pel que fa a les millores a pistes, s'ha instal.lat una nova cinta per a debutants amb capacitat de transportar a 200 esquiadors per hora. I s'ha creat la nova pista Puig dels Lladres, una pista vermella de 750 metres amb un desnivell de 180 metres.

Masella
Masella

Les novetats de Masella les vam publicar ja al juliol, per veure-les visiteu aquesta plana, peró destacariem el nou estadi d'eslàlom i l'ampliació de la xarxa de neu artificial amb una nova bassa que es completarà de cara a la temporada vinent.

La Molina
La Molina

A La Molina s'ha dut a terme una ambiciosa millora a la zona dels Alabaus tal com ja us hem anat explicant durant tot l'estiu i la tardor, s'ha instal.lat la primera cadira desembragable de l'estació anomenada Alabaus, un cadira de 6 places amb una capacitat de transport de 3.000 viatgers/hora. I és que a l'estació ceretana li ha tocat la grossa dues vegades aquest estiu, la primera amb la concessió dels Campionats del Món de Surf de Neu al 2011 i la segona amb la nominació com a seu de dues proves de la Copa del Món femenina al 2008, per cel.lebrar com cal el centenari de la neu a Catalunya.

Estat de les obres a finals d'octubre

Juntament amb la cadira s'ha remodelat tota la zona amb una nova pista anomenada Llevant, i la remodelació de les pistes Alabaus, l'Huguet, Pastors i Pedró. També s'ha assegurat la neu a la zona amb l'instal.lació de neu artificial. A d'altres zones s'ha millorat la sembra de gespa per a millorar-les i també s'ha adquirit una nova màquina trepitja pistes. I també s'inaugurarà el nou edifici de serveis al costat del telecabina amb: Clínica, consignes, lavabos, lloguer de material i zona de pícnic.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: