Si vols esquiar: A Masella has d'anar

Si vols esquiar: A Masella has d'anar
Amb aquesta frase podriem resumir el que han de fer els esquiadors que vulguin aprofitar aquests darrers dies de la temporada 2006/07 poden aprofitar que Masella serà l'única estació oberta durant aquests dies. I per demostrar-ho alguns Malalts ens hi vam trobar ahir diumenge a l'estació ceretana.
Novetats de darrera hora: L'estació tanca degut a les altíssimes temperatures que han malmés l'estat de la neu.
Així doncs Masella ens diu adéu fins a la propera temporada

Masella serà l'única estació que mantindrà obertes les seves instal.lacions ininterrompudament fins el dia 29 d'abril, tot i les minses precipitacions de la temporada aquesta es valora positivament per part de l'estació.

Així diumenge passat uns quants Malalts de Neu ens vam trobar a l'estació per gaudir d'un magnífic día d'esquí primaveral mercés a l'orientació de l'estació la neu es conseerva molt bé a les zones més altes i fins i tot es podia baixar esquiant fins al Pla de Masella (1.600 mts).

Vistes des de la Tossa d'Alp Malalts a la Tossa d'Alp

Les darreres nevades van acumular a l'estació gruixos que han permés a aquesta mantenir obertes una bona varietat de pistes que fa molt agraït gaudir de la neu encara a aquestes dates i amb les temperatures que estem soportant aquests darrers dies.

L'entrada a la Coma Pregona

L'arribada des de la Tosa cap al Cap de Bosc

Coma Oriola des de Cap de Bosc

Com podeu veure la neu encara permet gaudir de bons dies de surf o d'esquí i a més a més podeu aprofitar les tardes per a d'altres activitats.

La sortida del Jumbo

Coma Pregona

Així que ja ho sabeu ...
Aixó s'acaba!!! Aprofiteu els darrers dies!!!

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: