3a FiraNeu a Santa Coloma de Farners

3a FiraNeu a Santa Coloma de Farners
Arriba el proper cap de setmana la tercera edició d'aquesta fira a Santa Coloma de Farners. De la mà de l'Esquí Club de la Selva us convidem a tots a visitar la FiraNeu per tal que trobeu els millors preus per al vostre nou equip per a la temporada que ja és a punt de començar. En un mes les primeres pistes ja seran obertes!!

2a FiraNeu

Arriba amb aquesta la tercera edició de la FiraNeu de Santa Coloma de Farners. Organitzada per l'Esquí Club La Selva al Cercle Jove de la capital de la Selva. Aquest l'any l'outlet comptarà amb la presència de més d'una desena de botigues i diverses marques del món de la neu com ara Salomon/Atomic, Head, Dynastar, Fischer, Völkl, Stöckli o Elan. En venda hi podreu trobar tot tipus de material, des de material dur fins a tèxtil, i tot a preus molt reduïts.

2a FiraNeu

La fira obrirà les seves portes el divendres 4 de novembre a les 17 hores i tancarà el diumenge dia 6 a les 20.30 hores. Divendres l'horari serà de 17h a 20.30h i el dissabte i diumenge de 10.00h a 20.30h ininterrompudament. Podreu trobar la fira al Cercle Jove de la població (Plànol en PDF, punt num. 29).

Artículos relacionados:

  • 4a edició de la FiraNeu a Sta Coloma de Farners Publicado el 19/10/2012

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    07/11/2011 08:56
    #1
    Èxit de la 3a FiraNeu de Santa Coloma de Farners tot i la pluja :+: :+:

    http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/11/07/fira-neu-triomfa-santa-coloma/527581.html

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: