World Winter Forum a Viena

World Winter Forum a Viena
El Kaiser Franz Klammer ens convida a visitar aquesta fira/congrès a Viena, es tractaràn tots els events que tenen que veure amb l'hivern, des de la vessant esportiva i des de la vessant econòmica. Es durà a terme a Viena del 12 al 14 d'octubre, així que si teniu pont ja sabeu on podeu anar a parlar del nostre entreteniment favorit.

Benvolguts amics dels esports d'hivern,

Molts dels moments més macos de la meva vida els he viscut a l'hivern a les montanyes i a les pistes de tot el món. Els cosmopolitanisme, l'amor per la comunicació, l'internacionalisme, l'entusiasme per l'esquí i en general l'interés per l'hivern va fer especials tots aquests moments. I aquests són precisament els objectius del WWF i és per això que vull ajudar a aquest event de tot cor.

Espero dies plens d'excitants descobertes i experiències i estic convençut que el congrès i l'exhibició atreuràn a nombrossos participants i visitants!

Aprofito per donar-vos una calurosa benvinguda a Viena i al World Winter Forum 2005!

Sincerament Franz Klammer

Campió Olímpic & President WWF Committee

Filosofia del World Winter Forum

Visió i fites:

• és un poti poti de colors i un espai per les experiències per i dels humans, plè d'idees i projectes, multimèdia i que vol creuar fronteres.

• és un lloc per a estudis entusiastes sobre el nostre futur, per aplicar el coneixement a les pràctiques de les activitats d'hivern.

• adreçat a tots els grups, obert tant a profesionals com al gran públic.

• centrat a cercar continguts i oradors d'interès.

• desenvolupat en una base internacional s'estableix com a líder mondial en el sector de l'hivern i els seus esports.

• es presenta com un congrès, fira, amb esdeveniments espectaculars i com una xarxa amb innovació i una presència interactiva, que està adreçada a qualsevol entusiasta dels esports d'hivern de tot el món i serà un punt de trobada bàsic de tot el que te a veure amb l'hivern, els esports d'hivern i el turisme.

• apunta a incrementar el turisme d'hivern així com reforçar la localització a Viena implementant un nou congrès, amb l'ACV com a punt de trobada entre l'Est i l'Oest, a una ciutat molt ben comunicada i amb unes infraestructures hoteleres excelents.

• vol servir per a presentar als negocis austriacs noves oportunitats en el mercat de l'hivern i tanmateix confirmar que Aústria pot competir amb tots els productes d'hivern.

• funcionar com una platforma per a l'inspiració, comunicació, negocis/comerç, educació, contacte i intercanvi d'idees, per transaccions en tots els aspectes dels esports d'hivern.

• finalment vol ajudar als profesionals configurant els contiguts per ells, els conceptes comercials, la realització i l'operació del projecte total.

Els 4 pilars

El congrès, cobreix diverses línees de negoci, és un punt de trobada d'experts internacionals, homes de negoci i empleats del sector dels esports d'hivern i el turisme, a més a més vol ser una plataforma per a inversors i desenvolupadors de projectes - amb el "know how" dels millors experts mondials amb un programa adjacent espectacular.

Temes principals 2005:

• Tema 1: WWF Forum: "Hivern – culte i formes de presentació dels esports i el turisme - la resposta a les necesitats del mercat?" - Desenvolupament global, tradicions regionals / peculiaritats- el tema "hivern" des de un punt de vista social i el seu desenvolupament sociopolític.

• Tema 2: WWF Natura: "les noves cares de l'hivern en correspondència amb els canvis climàtics?" Resultats de la recerca, hipòtesis climàtiques, desenvolupament, efectes, possibilitats i perills en de les montanyes a l'hivern.

• Tema 3: WWF Mercats: "Esports d'hivern a nivell mondial – nous convidats, nous objectius/destinacions, noves oportunitats?" Anàlisi i escenaris de mercats ja existents així com de nous mercats i destinacions, amb especial atenció a l'Europa de l'Est i el Sud.

• Tema 4: WWF Future Lab: "Hivern 2015" Tendències i innovacions, els medis i les noves formes de presentació, diseny i tecnologies, el fenòmen de l'hivern mirat amb nous ulls.

El programa del congrès (Format PDF en anglès).

1 Comentaris Escriu el teu comentari

 • #1
  Fecha comentario:
  08/10/2005 05:12
  #1
  pena de diners...sino, un que jo em se ja hi seria ara mateix! :D

  karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari

 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web. Si continúas navegando, consideramos que aceptas la Política de Cookies x