L'equip francès guanya la Malamute Challenge by Salomon Snowboards

L'equip francès guanya la Malamute Challenge by Salomon Snowboards
La Molina ha viscut aquest cap de setmana una competició espectacular, plena d'emoció, bon rotllo i diversió, i amb la presència de personatges de la primera línea del surf de neu com Igor Domínguez o Dani Sastre pel que fa als corredors o el televisiu Israel Planas com a part del jurat.

L'estació de la Molina ha rebut aquest cap de setmana als millors freestylers d'Espanya i França, set per cada selecció, per a disputar un esdeveniment únic: la Malamute Challenge by Salomon Snowboards. L'equip espanyol contava amb un alt nivell de riders però la seva falta de constància en els vuit mòduls que formaven la competició els ha deixat a 7,5 punts d'aconseguir batre als francesos.

L'espectacular exhibició s'ha desenvolupat en les pistes Estadi i Fontcanaleta de la Molina, amb 200 metres de desnivell i 550 de longitud, on els professionals d'Snowpark Division han muntat el millor slope style que s'ha vist mai a Espanya.

Malamute Challenge by Salomon Snowboards Malamute Challenge by Salomon Snowboards

Molt més

Però el Malamute Challenge és molt més que una competició entre pros de l'snowboard ja que uns 40 amateurs han gaudit també a La Molina en un competició s'ha adjudicat l'andalús, actualment establert en la Cerdanya, Antonio Sánchez. L'andalús s'ha embutxacat 500 €. Per una altra part, el dissabte a la nit va haver-hi una sessió nocturna patrocinada per Snowplanet a la zona de Cap de Comella que va contar amb una butifarrada i el concert absolutament destroyer dels reusencs Torazinas, que van fer pujar els colors fins i tot als més que frikis presents a la sessió amb les seves lletres obseses dels fluïts corporals i un rock'n'roll apunkarrat.

Malamute Challenge by Salomon Snowboards Malamute Challenge by Salomon Snowboards

Esperit d'equip gal

Els guanyadors han sumat 196 punts per 188,5 dels locals. Els jutges de l'esdeveniment han valorat l'esforç dels francesos que han donat el millor de si en cada mòdul mentre els espanyols han estat molt bons en alguns però en uns altres realitzaven trucs de poca puntuació el que ha acabat amb les seves possibilitats.

El capità de l'equip francès, Sylvain Bourbousson, ha explicat que "aquesta competició és molt original perquè ens permet competir en equip en un esport en el qual estem massa acostumats a fer-ho individualment. Realment hem aconseguit fer una pinya i, apart de divertir-nos moltíssim, ens hem dut els 3.000 €".

Malgrat la victòria francesa, el millor rider pro i consol dels espanyols ha estat el barceloní Dani Sastre que ha sumat 31,5 punts, seguit dels francesos Sylvain Bourbosson i Charly Legay que han empatat a 30,5 punts.

Malamute Challenge by Salomon Snowboards Malamute Challenge by Salomon Snowboards

Slope Style de luxe

Igor Domínguez, el capità de l'equip espanyol s'ha mostrat molt content amb el treball realitzat pels serveis tècnics de la Molina i pels especialistes d'Snowpark Division. Aquest rider basc establert a la val d'Aràn considera molt positiu que La Molina s'hagi bolcat en un esdeveniment de freestyle creat per Salomon amb un format totalment original i diferent com la Malamute Challenge en el qual es premia l'snowboard en equip.

Malamute Challenge by Salomon Snowboards Malamute Challenge by Salomon Snowboards

Per la seva banda, Gerard Freixes, responsable d'Snowpark Division ha respirat tranquil després de veure la bona acollida que entre els riders ha tingut l'slope style que ha muntat juntament amb l'equip tècnic de la Molina. Gerard ha explicat que l'slope style constava de vuit mòduls dels quals els riders escollien cinc a cada baixada. L'Step Down situat enmig del pendent de la pista Estadi era el brutal salt inicial en el qual s'arribaven a volar fins a 10 metres verticals. Arribats al pla de Fontcanaleta es distribuïen dos mòduls més amb un big jump de 10 metres de pla i un llarguíssim container amb un box al damunt. Més abaix els riders trobaven una barana street de 13 metres i una barana doble amb escala. Abans d'aconseguir el pla final hi havia dos mòduls més formats per una altra barana street de 18 metres i un container amb flat trick. Per acabar l'slope style els riders trobaven un wall ride de 6 metres ja en plena àrea de meta, tot i que aquest modul rarament ha donat massa joc per la dificultat d'arribar amb suficient velocitat per la neu humida que hem tingut aquest matí i ahir dissabte.

Malamute Challenge by Salomon Snowboards Malamute Challenge by Salomon Snowboards - Eder Antia 3er Classificat amateur

Els fotògrafs d'snowboard, a pel Photoshooting

El Photoshooting Contest patrocinat per la Molina també ha posat a prova als fotògrafs punters del mundillo de l'snowboard. La seva missió ha estat captar les imatges durant la competició. El premi, fins a 1.000 € al que surti triat després de la selecció que realitzaran al llarg de la setmana els jutges triats per Salomon.

Sponsors de l'esdeveniment

La Molina, Salomon, RedBull, Bonfire, Flaix Fm, Diari Sport, Snowplanet, Rider Evolution, Canalsnowboard.com, SnowparkDivision i Grup Elements.

Podi Malamute Challenge by Salomon Snowboards - Crèdit foto: Marc Gasch

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: