LA GRADUACIÓ: La competició universitària de la neu!!

LA GRADUACIÓ: La competició universitària de la neu!!
Una temporada de neu especial i escassa, no evitarà la creació de noves i originals propostes en pro del desenvolupament de les modalitats més atractives d'hivern: snowboard i freeskiing. Tot aixó a la Molina el proper 11 de març.

La GRADUACIÓ és un projecte que inicialment estava compost d'una prova de bordercross i skicross i una prova de freestyle per a snowboarders i freeskiers amb una durada de tres dies. Aquest format es reservarà per a la temporada que ve en la qual esperem que les nevades no deixin de donar acte de presència.

Per a aquesta primera edició, el format es compon d'una competició exclusivament de freestyle, amb una durada de 1 només dia.

Estarà composta per dos nivells de dificultat distribuïts per 2 categories, absoluta i previous. La competició tindrà 2 zones d'slopestyle amb una linea per a snowboard i una altra per a freeskii en cada categoria. Seguirà la mecànica d'expression session en les classificatòries i una final a 3 rondes.

A nivell d'estructura competitiva, cal destacar que la GRADUACIÓ es crea amb la idea de ser el Campionat de Catalunya Universitari i la Copa d'Espanya Universitària.

El seu objectiu és reunir al màxim nombre d'universitaris apassionats per la neu en una reunió esportiva que comença amb una jornada d'entrenaments opcional el dia 10 de Març, festa a la nit i competi el dia 11!!

Cal destacar el suport fonamental i il·lusió de l'ECU (Esport Català Universitari) perquè sense ells aquest projecte no seria una realitat i la col·laboració de Veri i Campofrío.

Recordem a tots els interessats que podeu demanar ajudes a les vostres universitats perquè us ajudin per assistir a aquesta nova competició feta i pensada per a vosaltres.

Us esperem en la Molina el pròxim 11 de Març!!
Mes info i inscripcions a www.ungravityboard.com.

Graduació Ungravity Board

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: