Nova temporada al hoquei gel nacional

Nova temporada al hoquei gel nacional
El proper 8 d'octubre començarà una nova temporada per a la lliga nacional d'hoquei gel.

Aquest any, i per segon consecutiu 7 seran els equips integrants, amb un canvi en un dels equips participants, el CG Vielha, participarà per primera vegada a la competició, i per contra sortiria de la mateixa el CH Gasteiz, fet encara per concretar oficialment, encara que tot apunta que serà d'aquesta manera.

El CG Puigcerdà, jugarà el seu primer partit a la pista del CH Majadahonda, la ventafocs de la passada temporada, tot i que segons sembla aquest any s'ha reforçat i no tindrà gaire a veure amb l'equip del any passat.

El primer partit del CG Puigcerdà a casa serà el 15 d'octubre i contra a priori el màxim rival de la competició i una vegada més favorit per aconseguir el títol, el CH Jaca.

En aquest punt ja hi ha preocupació a la directiva del Puigcerdà, doncs a dia d'avui el Polisportiu de Puigcerdà, propietari de la pista de gel, no ens ha pogut confirmar si tindrem gel.

Cal recordar que a hores d'ara i com passa cada temporada no hi ha gel a la pista i el Puigcerdà, fa els seus entrenaments a la pista veïna de Font-Romeu.

Tornant a la competició, destacar que a nivell Nacional, s'ha creat una nova competició, que disputarien els dos primers classificats de la lliga regular i que tot sembla indicar es podria anomenar Copa Federación.

A Catalunya, es podria i aprofitant la participació d'un tercer equip Català, fer un nou format de la Copa Catalana, tot i esperant també la organització per segon any consecutiu de la Copa Pirineus.

Per últim la Copa del Rei, es disputarà amb el mateix sistema que la passada temporada a una seu a hores d'ara encara per determinar.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


  Escriu el teu comentari

   

  Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
  AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

  Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.  Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web. Si continúas navegando, consideramos que aceptas la Política de Cookies x