L'esquí total: neu i relax a la Collada de Tosses

L'esquí total: neu i relax a la Collada de Tosses
Aquesta temporada s'ha inaugurat a la Collada de Toses la reforma de l'hotel que es troba a la cota més alta d'aquest port a 1.800 metres d'alçada, el Gran Hotel Termes la Collada ofereix en un enclavament únic amb vistes espectaculars una combinació d'aigua i muntanya a pocs minuts de Masella i la Molina.

Vistes d'una de les habitacions de la quarta plantaEl que abans era una vetusta instal.lació s'ha convertit en un hotel de quatre estrelles superior amb spa i tot tipus de tractaments de bellesa i relax, un balneari en tota regla on poder repossar i recuperar el cos i l'ànima. I és que el Gran Hotel Termes la Collada que fa poques dates que es va inaugurar al Ripollés és un centre d'oci i esport gairebe únic on poder gaudir de la neu a Masella o La Molina (O millor encara, de totes dues: Alp 2500). Un luxe molt a prop de Barcelona, ideal per relaxar-se i gaudir de la neu i la muntanya.

Masella - 07/02/07

Restaurant la ColladaA l'hotel podreu gaudir de la cuina catalana al Restaurant la Collada, peró sense oblidar els orígens gallegs l'hotel doncs podrem gaudir dels millors peixos o mariscs. Un servei exquisit que juntament amb productes de primera qualitat faran contents al vostres paladars.


L'hotel conta amb un bar, obert al públic, i amb una bar anglés tot just al costat de l'spa amb unes vistes impressionants, no en va la Collada de Toses és un dels balcons més privilegiats del Pirineu. Entre d'altres serveis també podem gaudir de conexió wi-fi gratuita, una àmplia zona d'aparcament i tots els serveis típics dels hotels d'aquesta categoria. A més a més a la darrera planta de l'hotel hi han suites amb unes vistes espectaculars de la Cerdanya. Amb l'allotjament està inclós l'accés a l'spa.

I juntament amb tot aixó tenim les estacions ceretanes de Masella i La Molina, el domini Alp 2500 es troba a escasos 5 minuts (3 kms) de l'hotel si hi accedim mitjançant la nova cadira dels Alabaus o poc més de 15 minuts si decidim accedir-hi pel Pla de Masella. Un domini aquest de Masella que aquest any ofereix unes condicions molt bones tot i les minses precipitacions en forma de neu de les que hem gaudit aquest hivern.

Zona baixa de la Tosa - 07/02/07 Cruïlla entre les pistes Central i La Coma - 07/02/07

Pista Davallada - 07/02/07 Masella 07/02/07

I si no n'heu tingut prou amb la neu doncs per acabar res millor que un tractament relaxant a centre termal de l'hotel, o si més no poder gaudir d'un programa quasi quasi pensat per l'esquiador com és el programa cames pesades que consta d'un bany de bombolles amb sals minerals, presoteràpia, massatge a les cames i per relaxar-nos del tot una infusió.

L'Spa de l'hotel L'Spa de l'hotel

També és totalment recomanable el programa anti-stress, peró sobretot us recomano gaudir de l'spa, un ampli espai acuatic per gaudir de sauna, bany turc, dutxes, etc ... i tot un descans despres d'una jornada de neu, us ho asseguro.

L'Spa de l'hotel L'Spa de l'hotel

I sobretot us recomano que no deixeu passar l'oportunitat de fer un bany a la llum de la lluna al jacuzzi exterior, un plaer pels sentits, senzillament encisador ... i per que no dir-ho ... molt romàntic!!

El jacuzzi exterior

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: