Carnestoltes a la neu

Carnestoltes a la neu
Un any més ja tenim aquí el Carnestoltes, una de les festes més animades del nostre calendari i sense cap mena de dubtes una de les més divertides i especials. I com cada any la podeu gaudir a la neu i a molts llocs esquiar per la cara ...

Emoció i aventura a VALLNORD

S'aproxima el cap de setmana amb excel·lents competicions i emocions a l'estació andorrana VALLNORD. Reserva't del 16 al 18 de febrer per visitar VALLNORD i gaudir del Carnaval més divertit dels Pirineus, de l'espectacular Four Cross Snow-MTB, la Fiat Freestyle Sessions o de l’al·lucinat circuit d’Ungravityboard.

Barrufets a Vallnord'06VALLNORD et convida a viure una de les festes més populars i divertides de l'any, el Carnaval, mentre gaudeixes de l'element blanc. Música, cocktail, concurs de disfresses, xocolatada popular, circ i interessants premis t'esperen a l'estació el 16, 17 i 18 de febrer. Si véns disfressat de cap a peus l'estació et convida al forfet del dia i, a més, organitza un divertit concurs de disfresses amb interessants premis tant en categoria individual com de grup.

Els esquiadors que desitgin participar al concurs de disfresses i gaudir de forfet gratuït tenen diferents opcions per gaudir del Carnaval a VALLNORD. Les dates són el divendres 16 al Sector Arinsal, el dissabte 17 al Sector Pal i el diumenge 18 al Sector Arcalís. El programa serà el mateix els tres dies: de 9 a 11 h les inscripcions, a les 12 h comença la festa amb un aperitiu obert a tots els participants i, a continuació, el concurs de disfresses. Més informació a Vallnord.

Four Cross Snow-MTB : diversió i adrenalina sense límits (17 febrer)

VALLNORD acull per quart any consecutiu la competició Four Cross Snow-MTB, una de les proves més espectaculars de descens de mountainbike sobre neu. L'esdeveniment està previst per al pròxim 17 febrer i contarà amb els millors “riders” nacionals i internacionals. Un autèntic espectacle de velocitat, salts i caigudes que no pots perdre't.

Per segon any consecutiu, el circuit 4X Snow MTB organitzat per VALLNORD i Ocisport, estarà obert a tots els apassionats del descens i de l'espectacle sobre MTB. Els corredors participaran en dos mànegues classificatories de les que sortiran els finalistes en categoria Pro i Open. A més, la prova és puntuable per al campionat de Catalunya de Fourcross MTB.

Fiat Freestyle Sessions (17 febrer)

L'estació andorrana acull la primera prova del circuit de Freestyle Fiat Session. Aquesta primera competició del circuit, programada per al dissabte 17 febrer, serà en format Big Air i Slopestyle. La competició consistirà en dues rondes classificatories per a cada rider d’esquí i snow. La millor de les dues és la que compte per passar a la gran final. En definitiva serà una classificatòria amb 8 corredors que passaran a la final.

Prova de material Tijuana (del 17 i 18 de febrer)

VALLNORD t’ofereix l'oportunitat de provar el material d’snowboard de la marca Tijuana els dies 17 i 18 de febrer. Només has de dirigir-te a la carpa de Tijuana i provar el seu material d’snow sense compromís i amb regal inclòs.

Circuit Ungravityboard (18 de febrer)

La tercera edició del Circuit Ungravityboard arriba a VALLNORD el diumenge 18 de febrer. El circuit està organitzat per oferir a tots els riders amateurs una jornada de diversió i, en aquesta ocasió, els participants disputaran un circuit en la modalitat Slopestyle.
Un dels seus principals atractius és la possibilitat de competir en tres nivells: verd, vermell o negre. Els nivells estan diferenciats per la capacitat tècnica dels participants i de les dificultats dels mòduls que han de superar. Per determinar els guanyadors, els jutges valoraran l'aire, el truc i l’estil de cada riders. Més informació a la web Ungravityboard.

Grandvalira ofereix ja 75 kms de pistes

Grandvalira 10/02/07Mercés als seus més de mil canons l'estació andorrana de Grandvalira ofereix aquest cap de setmana 53 pistes obertes que sumen 75 quilòmetres de neu per gaudir-ne, el domini esquiable més gran de la península i ara com ara el que més quilòmetres ofereix.

Carnestoltes a Grandvalira

La celebració del Carnestoltes també arriba a les pistes de Grandvalira, i ho fa iniciant-se el dijous dia 15 de febrer amb una gimcana infantil i un concurs de disfresses que tindrà lloc a la pista Abelletes, a Grandvalira-Pas de la Casa de les 10 a les 13 hores. Els més petits podran viure i vibrar amb tota la festa Mickey Snow Club que continua el divendres i durant tot el cap de setmana als jardins de neu de Grandvalira-Grau Roig i Grandvalira-El Tarter. Des de les 11 h. fins a les 13 h., els infants gaudiran de moltes sorpreses i xocolatades en aquests espais dissenyats només per a ells.

Arriba Carnestoltes a Boí Taüll Resort

El pròxim 17 de Febrer, les pistes d'esquí de Boí Taüll Resort acullen el ja tradicional concurs de disfresses per a tots els esquiadors que vulguin participar, ja sigui de forma individual o en comparsa. Un concurs obert per a totes les edats, des dels més petits als més grans podran demostrar la seva imaginació i el seu enginy per a intentar aconseguir els diferents premis que s'ofereixen. Ja només pel fet de participar se'ls regala una invitació de forfait de dia perquè puguin venir a gaudir-lo en qualsevol altra ocasió, durant la temporada.

Les diferents categories són:
Individual nadó (de 0 a 2 anys)
Individual Infantil (de 3 a 11 anys)
Individual absoluta (a partir de 12 anys)
Grup infantil (de 3 a 11 anys)
Grup absoluta (a partir de 12 anys)

Carnestoltes'06Programa:
10h. Taller de maquillatge
11h. Inici del concurs
11’30h. Categoría nadons
11’45h. Categoría individual infantil
12’15h. Categoría individual absoluta
12’45h. Categoría grups infantil
13’15h. Categoría grups absoluta
13’45h. Lliurament de premis conduida per l’equip d’animació i la mascota de Boí Taüll Resort: Guini


A la tarda, al Resort tenim:

19’00h. Magia a carrec d’Estruc
22’00h. Minidisco de disfresses
23’00h. Disco Carnestoltes

A Port Ainé també hi ha sarau

Per celebrar el Carnaval Port-Ainé regala el forfet del diumenge 18 de febrer a tots els esquiadors que estiquin el dissabte a l'estació disfrassats i passin per l'oficina d'Atenció al Client a la cota 2000.

I quan els pares esquiin els nens poden realitzar diferents activitats de forma gratuita al Parc Infantil, situat davant de l'Hotel Port-Ainé a la cota 2000. Entre les activitats programades per aquests dies trobem un taller de pintura i de maquillatge.

El dilluns 12 les precipitacions van deixar 5 cm. de nova neu que fan que l'estació estigui oberta amb uns gruixos que van dels 30 als 60 cm. Amb 8 dels 9 remontadors oberts i un total de 15 pistes obertes amb 20,50 km. esquiables.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    23/02/2007 11:39
    #1
    que guay! Yo era una de las pitufinas!!, que pena haber quedado segundos, merecíamos el primer premio que los trajes los hicimos nosotros. Y los gorros también (una currada). En fin este año no he podido subir por trabajo pero el año que viene no me lo pierdo... que se nos ocurrirá¿?¿?

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: