Vaquèira Beret torna als tribunals

Vaquèira Beret torna als tribunals
Un cop més la societat Baqueira Beret, SA es veurà les cares amb la justícia, en aquest cas no per un problema inmobiliari amb els veïns pel famós telecabina sino per un supossat excés en les captacions d'aigua de l'estany del Cloth der Os.

Un cop més la justícia persegueix a Vaquèira Beret per un supossat excés en les captacions d'aigua de l'estany del Cloth der Os, assecant també d'un barranc. La denúncia ha partit del grup ecologista lleidatà Ipcena.

Fotografia de la captació d'aigua extreta de la plana d'IPCENA

Aquest nova pressència davant la justícia es ve a sumar a un llarg historial de judicis i denúncies contra l'estació aranesa, que no para de tindre encontres amb la justícia, ja sigui per la famosa ampliació, com per les captacions d'aigua o pel famós e inacabat telecabina.

Costaría poc pensar que quan el riu sona, o en aquest cas no sona per la manca d'aigua, és que alguna cosa pasa. Peró veurem el que dictamina la justícia.

Artículos relacionados:

  • És definitiu: Aquest any no! Publicado el 03/08/2006
  • El telecabina de Vaquèira no s'acabarà aquesta temporada Publicado el 02/08/2006

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: