Masella obre demà dilluns 11

Masella obre demà dilluns 11
Masella inaugurarà la temporada 2006-2007 demà dilluns dia 11 de desembre,s'ha treballat molt amb la neu artificial i s'obrirà de moment el sector de Coma Oriola.

L’inici d’aquesta temporada 2006-2007 s’ha fet esperar a tot el Pirineu però gràcies a les baixes temperatures els canons de neu artificial s’han pogut posar en marxa i han començat a acumular gruixos a les pistes per tenir una bona base per a tota la temporada.

Gràcies a la completa xarxa de neu artificial el proper dilluns 11 de desembre de 2006 a Masella ja podrem inaugurar la temporada 2006-2007 i tindrem l’estació oberta ininterrompudament fins a final de temporada.

Aspecte de Coma Oriola

Començarem la temporada obrint la zona de Coma Oriola, situada a 1950 m, a on es pot accedir per carretera, aparcar a peu de pista i també hi ha una cafeteria. Aquestes són les condicions que tindrem a Masella dilluns:

Gruixos i qualitat de la neu: 20 cm de neu pols.
2 remuntadors:
Coma Oriola: 1 telecadira de 4 places de 800 m de longitud.
Debutants Fons de Coma Oriola: 1 teleesquí de debutants de 190 m de longitud.
2 pistes:
Coma Oriola: pista blava de 1.032 m de longitud i 175 m de desnivell.
Fons de Coma Oriola: pista verda, ideal per a debutants, de 216 m de longitud i 35 m de desnivell.

Neu acumulada a la zona del Jumbo

Les previsions meteorològiques anuncien temperatures baixes la setmana que ve i tindrem els canons funcionant a ple rendiment per acumular més neu a totes les cotes. A mitja setmana esperem poder obrir el telecadira Masella Jet, telecadira de 4 places, que surt del Pla de Masella (1600 m) i arriba a Cap del Bosc (2150 m) en només 6 minuts. Això ens permetrà obrir les pistes de les Fustes, la Cova, Enamorats i l’Aparador, pistes blaves que s’afegiran a les dues de Coma Oriola.

Hem preferit fer esperar una mica l’inici de temporada per assegurar una bona base i obrir oferint un mínim de garanties i de qualitat als esquiadors i surfistes que vinguin a estrenar la temporada a Masella. Esperem que tinguem una magnífica temporada 2006-2007!

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    12/12/2006 17:58
    #1
    Ara ja està obert Enamorats també. A veure que tal...

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    12/12/2006 18:07
    #2
    Dijous a la tarda ja us ho diré que estarè per allà ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: