Andorra fixa l'obertura pel dilluns 4

Andorra fixa l'obertura pel dilluns 4
Les pistes d’esquí alpí del Principat no obriran fins al proper dilluns dia 4 de desembre tenint clar que resten en mans de la climatologia.

Finalment, les pistes d’esquí obriran el proper dilluns, dia 4 de desembre. Els responsables dels dominis esquiables de Vallnord i de GrandValira s’han vist obligats per la manca de neu a retardar la data inicialment prevista d’inauguració de la temporada, de manera que aquest cap de setmana no estaran encara a disposició dels esquiadors.

La directora de Ski Andorra, Marta Rotés, va confirmar que GrandValira ha decidit obrir dilluns a causa de les altes temperatures dels darrers dies i hi va afegir que "depenem totalment del clima".

Rotés va afirmar que el sector de la neu està preocupat i va explicar que les previsions fan esperar un lleuger descens de les temperatures que podrien fer caure algunes petites nevades durant dissabte o diumenge.

De la mateixa manera, fonts properes al domini esquiable de Vallnord van confirmar que faran l’obertura el dilluns en lloc d’aquest divendres tal com estava programat des de feia setmanes.

Notícia extreta del Diari Bon Dia.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: