Les previsions anuncien neu a final de setmana

Les previsions anuncien neu a final de setmana
Un anticicló endarrereix les precipitacions i les temperatures no permeten fer neu artificial. Tot i aixó les estacions encara no donen per perdut el Pont de la Puríssima.

Segons les previsions meteorològiques, les temperatures i la cota de neu no començaran a baixar fins a final de setmana. Mentrestant i, malgrat la primera nevada important de dijous passat tant a Grandvalira com a Vallnord, la neu es fa esperar a les pistes. Tot i això, els dominis esquiables mantenen les dates d'obertura per a aquest cap de setmana.

Així, el Servei Meteorològic de Catalunya ha avançat que, segons les previsions, no començarà a nevar per sota dels 2.400 metres fins al dijous o el divendres d'aquesta setmana, a causa d'un anticicló. A més, les previsions meteorològiques apunten que hi haurà inversió tèrmica, un fenomen associat amb l'anticicló, que fa que les temperatures baixin a les cotes baixes i pugin a les altes. Les estacions, però, mantenen els seus plans. I és que la temporada passada també va poder ser salvada per una nevada d'última hora a final de novembre. D'altra banda, si les temperatures baixen prou, els canons de neu podran produir prou neu artificial per obrir la temporada, tal com han planificat i estar a punt per al pont de la Puríssima.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

Artículos relacionados:

  • Així està el pati!!! Publicado el 26/11/2006

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: